citim sa fakt k ničomu

Príspevok v téme: citim sa fakt k ničomu
Monika_20

Chcem vedieť váš názor či len ja vidím tu to situáciu tak čierne :-(
Pred dvoma rokmi som sa rozišla s priatelom s ktorým som bola štyri roky a bola som na nom brutálne závisla on si po troch mesiacoch našiel inú dokonalú ženu ..blondynka,chudá,oblubená,modre oči,bilingválne gymnázium.bohatý rodičia .. proste ma všetko ...zo mna sa stala troska ,odišla som zo školy ,z druhého ročníka na strednej s tým že ja sa stanem milionárkou aj bez školy ...(sprosta vygumovana hlava) ...najprv som si myslela že budem fitness trenerka ,potom speváčka alebo youtuberka ...( neskutočne mi je trápne za toto) ... dva roky som nemala žiadne povinnosti žila u mamy a mama mi všetko platila ..mám 20kg na viac .... kedže som sa chcela stať trenerkou tak som sa to najprv snažila zhodiť ... platila som obrovske peniaze mega kvalitným trenerom ... aspolu do kopy to mohlo byť po tých rokoch aj 500-600€ ...ale vždy som to aj tak dojedla späť a nakoniec som nemala +20kg ale +30kg ... stratila som socialny život, sedela som cele dni doma nonstop za pc ,pozerala serialy dookola, hrala online hry, večer pila víno niekedy som sa fakt brutalne sama opila z dvoch fľaš vína a plakala som ...nadruhy den opica a takto som premarnila dva roky života .....na to sa namna nabalila socialna fobia (samozrejme) ...... teraz už ani nemám žiadne kamaratky ,možno tak jednu ktorá aj ked ju zavolám von tak si najradšej nájde vyhovorku a ide s niekym iným ...... teraz po tých dvoch rokoch absolutne nič nerobenia .... mám 20 rokov ..... a mám možnosť si externe dokončiť hotelovu akademiu CR .ešte tento pol rok a dva roky ....uči sa predmety ako je matematika ktorej absolutne nerozumiem ..a mnoho dalších predmetov ktoré ma absolutne nezaujímajú ...bohužial nieje žiadna škola ktorá by ma zaujímala a ked už tak v žiadnom prípade by som sa nevrátila na denné študium do školy ........ predstava že najkrajšie roky strávim učením sa niečoho aby som mala tu maturitu ............potom aj tak netuším čo budem robiť ...... možno nejak rada alebo iný pohlad na vec by sa zišiel .. ked si to vôbec niekto prečíta :( .... ... ešte kým som mala toho priatela tak som mala dokonalý život ,bola som mega oblubena ,chudá a krásna ,bavilo ma celkom sa učiť ....ale po nom ako keby mi niekto vysal dušu a chuť zo života .....a teraz som asi na úplnom dne

bylinka1

Upadla si do depresii po tom čo ti ten chalan spravil. Preto to prejedanie a aalkohol. Snaž sa nájsť na všetkom čo vidíš čierno aspon niečo dobré. Snaž sa žiť v prítomnosti, minulosť už nezmeníš. Rozliate mlieko do šálky nevrátiš. Nikde nie je napísané že ten chalan bude s tou blondýnkou aj celý život šťastný. Život nie je rozprávka on si tiež vytrpí svoje. On je minulosť. Ty musíš žiť a bojovať so životom. Inak to nejde. Čím neskôr to pochopíš, tým to bude pre teba horšie. Prajem ti nech krôčik po krôčiku nájdeš pevnú pôdu pod nohami a nájdeš svoje šťastie. Vieš na každú dieru sa nájde záplata.

Masnato

Mlada s kopou moznosti zdravaaaa :) takto ta vnimam ja :) chyba ti sebavedomie .... to nie je problem :) da sa ziskat :) daj svojmu zivotu smer lebo ty si to zasluzis :) rob za cim ta taha srdce lebo ty si to zasluzis...zasluzis si byt stastna a milovanaa...ze si tvoj ex nasiel daku bloncku...ani si nevies predstavit kto caka na teba..tak hlavu hore ..daj tomu system ak nedokazes sama zajdi za psychologom pomoze ti..aj mne pomohol a teraz vies co ? Studujem psychologiu a neskutocne ma to posunulo...ty na to mas !!

tarapaca

porozmyslaj ist za psychologom, nech ti zisti, co ti je aj co s tebou. ja to vidim na depresiu, tak niekde to zacni riesit. a na co myslis, ked takto zijes, este na toho ex?

Iiiii

Niečo treba robiť. Urob si aspoň nejaký jazykový kurz a choď robiť do zahraničia. Čo ti na to možno povedať? Budeš teraz plakať celý život nad rozliatym mliekom?