Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nazyva sa tento stav " uzkost"?

Príspevok v téme: Nazyva sa tento stav " uzkost"?
Nelly7384

Dobry den,mam 22 rokov.V minulosti som zazila vela stresujucich a bolestivych obdobi....sikana,rozchody....4 roky beriem antidepresiva,uz som vyskusala skoro vsetky,ale velmi nezaberaju.Moj problem je,ze citim nepokoj.Neviem sa sustredit na skolu,neviem si zapamatat nove veci,niekedy nevladzem ani rozpravat,co je vo mne taky nepokoj.Zakazdym sa mam chut z neho rozplakat. Tento nepokoj zacne tak 2 hodiny po zobudeni a trva cely den..je to velmi bolestivy nepokoj...Nazyva sa tento stav co opisujem," uzkost" ? ale ja sa nicoho nebojim...len citim celodennu bolest ,nepokoj a unavu,co je dost obmedzujuce v prezivani...Ktore AD pomohlo vam,ked ma niekto z vas podobne stavy? dakujem...

Buki

Nevim co citis, velmi si to neopisal ale pravdepodobne to nie je uzkost ale depresia. Uzkost je skor ako strach bez priciny.

Monika_20

úplne presne takto sa cítim aj ja ....bez príčiny ....a ked chcem niečo spraviť tak to niekedy až nejde ...aj ked to je len vstať zo stoličky

evi890

Potrebujes navstivit lekara psychiatra on to zhodnoti a urci aj spravne lieky. Taketo stavy mava v dnesnej dobe skroro uz kazdy druhy clovek.