Prosim, pomozte mi. Neviem preco ale moja plet je v poslednej dobe divna. Na tvari mam zacervenane miesta a male biele vyrazky, ktore su pod kozou a nedaju sa vytlacit. O plet sa staram pravidelne, dokonca jem zdravo a kazdy vecer si ju masirujem olejmi. Na dotyk je hebka ale na pohlad nie je zjednotena a ma vyrazky, ktore sa ako som spominala nedaju vytlacit. Akne to urcite nie je. Len by som rada vedela ci by ste mi neporadili :-). Dakujem.
Pomoc s pleťou
Datum, vieš mi o tom napísať niečo viac? Aká druhá forma? Pýtam sa, lebo aj ja mám veľmi veľa mílii, rozšírili sa mi po celej tvári, ale kozmetička mi ich neodstraňuje.
tie male podkozne vyrazky by mohli byt aj milie. Ak by to bolo ono tak kozmeticka to vie odstranit ihlou. Sama to nerob. Lebo nevies presne co mas a je este podobna forma ako su milie a ked to nevies rozoznat tak si mozes sposobit velky pruser hodny rakoviny keby si do tej druhej formy pichala ihlou. To len pre info. Ale neplas sa. Nic nerob a chod s tym ku koznej napr
Podla toho na co si alergicka, ale na alergiu na chlad neexistuje nic, okrem casu. Mohla by si skocit bud za doktorku, alebo na alergologiu, lebo ved to nemozes mat na tvari navzdy, urcite proti tomu nieco je, ked to samo nemizne.;-)
Vela stastia.;)
ďakujem za radu :). je to dost mozne, pretoze niekdey mam tiez take stavy. bohuzial sa toho asi neda zbavit co? :/
A nie si alergicka na nieco?ci uz zo stravy, alebo okolie, alergicka reakcia sa prejavuje rozne. Napr.ja som alergicka na chlad a ked som dlhsie(v tomto obdobi)vonku, tak ked vojdem do vnutra tak cela horim a na tvari som cela cervena a mam take male podkozne akoby stipance(tak to vyzera), ale chvala Bohu to do 1-2hodin prejde.
Alergia sa prejavuje rozne, takze by to mohlo byt tym. Nieco co mas v okoli(prach..)..
Vela stastia.