Čaute. Chcel by som sa spýtať, že čo hovoríte na gainer? Som dosť chudý a chcel by som pribrať nejake svaly. Samozrejme ze cvicim a beriem aj protein. Tak prosim poradte mám ho brať alebo ma to len nafúkne? Ja viem, že niektorý povedia,že staci vela a dobre jest, skusal som to ale kym by som daco pribral tak... Za odpovedr dakujem
Gainery. Áno či nie?
Ja som mala obrovsky problem pribrat. Pribrala som az ked som zacala cvicit, a lepsie si strazit stravu a pitny rezim ako to pisu tu skolaobjemu.eu
Pišta00 praveze ja jem dost vela poslednu dobu upravil som si aj stravu, nejem skoro ziadne sladkosti a ani nezdrave jedla.takze asi tak. Takze si mam kupit radsej protein?
vyskusaj Plantforce Synergy Protein, bezlepkovy bez laktozovy, nezatazuje travenie.
Čo takto si miesto proteínu kúpiť kilo ryže, veľký balíček cestovín, syr, mäso, ovocie, zeleninu a poprosiť rodičov aby ti každý deň niečo navarili alebo sa nauč variť sám. Ak si chudý máš automaticky slabú stravu a tie veci, na ktoré sa ty pýtaš (gainer, proteín) sú DOPLNKY STRAVY... Načo ti je doplnok stravy ak nemáš ani tú stravu na poriadku? Nemyslím to nejak zle ani ťa tu nechcem nejako buzerovať ale najprv sa treba poriadne najesť a až potom sa zaoberať doplnkami tie sú až na druhom mieste, prvoradá bude vždy strava.
Mimochodom gainer je len predražený múčkový cukor určite si ho nekupuj, sú to len zbytočne vyhodené peniaze za niečo čo nepotrebuješ.