Ma niekto skusenost s touto zubarkou?
Bibiana Strauzsova skusenost
Dlaha je nanič, po zložení strojčeka treba na zuby nalepiť retenčný drôtik, aby sa zabránilo posúvaniu. Ja ho mám doteraz, ale len na dolných zuboch. A tiež treba nosiť vyberací strojček na noc. Miernemu posunu zubov sa ale aj tak zabrániť nedá.
Preto sa pytam, lebo ja som k nej chodila dva roky , nebola som tiez spokojna. Ale hlavne ide o to ze mi dala silikonovu dlahu po snati strojceka a myslim ze je to na prd lebo sa mi jeden zub posuva ale uz k nej ist nechcem lebo jej skratka neverim.
Áno, mám s ňou skúsenosť, žiaľ negatívnu. Bola som u nej na konzultácii ohľadom nosenia fixného strojčeka. Najprv sa čudovala, ako to, že už mám vyrastené všetky osmičky, potom sa ma opýtala, koľko mám rokov, keď som jej povedala, že 26, začala sa smiať... neviem, čo bolo na mojom veku také smiešne. Celkove pôsobila dosť neprofesionálne. Podotýkam, že ordinuje bez sestričky na prízemí svojho rodinného domu. Hneď ma aj poslala na trhanie všetkých štyroch štvoriek, bez toho, aby najprv spravila snímky a odtlačky. Jej prístup sa mi vôbec nepáčil, preto som si strojček dala spraviť inde a dobre som urobila. Na dr. Strauszovú som čítala samé sťažnosti, že liečbu urýchľuje (aby čím skôr dostala peniaze) a zuby nevyrovná. Ja som síce u nej bola pred 10 rokmi, ale na ten jej smiech si pamätám doteraz. Radím ti, NECHOĎ k nej.