Hypoteka na SK

Príspevok v téme: Hypoteka na SK
superior

Zdravim.Zijem dlhodobo mimo SK a mam v hlave plan sa vratit na SK.Chcel by som sa spytat ludi s hypotekou,aky je zivot s nou?Kolko % vam zabere hypoteka z vyplaty?Je mi jasne,ze zalezi aj od prijmu,co zatial este neriesim,kedze nie som na SK.Mam v plane prist,ked budem mat zabezpecene vlastne byvanie,auto a podobne.Ale rad by som pocul nejake realne skusenosti,skor nez spravym krok vpred k navratu.Vdaka

hypotekaaaa

superior na SLovensku nezijes vobec...v zahranici mas aj na hovno pozicie dobre platene... uz len 600 eur co tu dostavame je ozaj na ZITIE :-D 300 das na hypoteku a zbytok mesiaca mozes papat rozky

superior

Skus zit 13 rokov mino SK,od rodiny,priatelov a najlepsie roky zivota travis v robote.Sice usetrim s polovickou viac ako 2000€,ale chceme zacat ZIT

cat512

ahoj preco sa chces vratit? Budem inak uplne uprimna mat hypo na Sk ziadna sranda pri nasich platoch. Ja zijem v zahranici uz nejaky ten rok s priatelom ale vratit sa nehodlam... Pracovala som 12tky za 360 euro a nedokazem si fakt predstavit ako by som uzivila na sk rodinu. Ja by som na tvojom mieste ostala v zahranici.