SPOLOCNOST HAUSLINE

Príspevok v téme: SPOLOCNOST HAUSLINE
hausline

Chcem sa spytat, ci mate niekto skusenosti so spolocnostou Hausline. Teda ci ste si niekto dali postavit montovany dom tejto firme? Ak anoakr mate skusenosti? A co si myslite o montovanych dpmoch ake mate skusenosti s tym kolko rokov uz uzivate takyto dom. A ci nebamujete ze ste nestavali muriovany? Dakujem za kazdu odpoved

Palino117

Stavali sme s firmou HauslIne dom nám odovzdali v novembri 2019 prvá zima pomaly za nami a sme spokojní s výberom domčeku aj firmy. Zo strany firmy všetko dodržané ako bolo dohodnuté, nemám žiadne výhrady. Dom ešte stále vonia novotou a a musím povedat že fakt je to prijemne bývanie aj keď som sa trochu drevodomu obával. Len tie rekuperácie sú trochu hlučnejšie ako sme čakali mrzi ma že sme si neobjednali iné o niečo drahšie. Ale da sa aj s týmito čo sú dodávané štandardne s domom.

Johny Rehak

Dlho sme so zenou vyberali dodavatela pre nas nizkoenergeticky dom, nakoniec sme vybrali Hausline a dnes uz mozem povedat ze volba bola spravna. Mozem len doporucit dalej a firme prajem vsetko dobre.

Marko-L

Mam skusenosti a mozem doporucit. V dome byvam 2 roky a ako s vystavbou tak ani s domom doteraz ziadny problem, komfort byvania predcil aj ocakavania a hospodarnost s energiami sa neda ani porovnat z murovanym domom. Iank odporucam aj tepelne cerpadlo .sice nakladne na zaciatku ale navratnost rychla. Brat ho ma a tento rok aj ja idem riesit.