hnusí sa mi to

Príspevok v téme: hnusí sa mi to
adsfgk

Potrebujem poradiť, mám super vzťah skoro bez chyby(skoro). Vadí mi jedna vec ... že frajerka sa bozkáva s hocikým v rodine, aj s kamarátkami, susedkami, malými deťmi(úplne cudzími) , dáva im odkusávať z jedla, piť z vody a také ... a mne to príde strašne nechutné, hlavne keď ideme von a predo mnou dá niekomu pusu a potom chce odo mňa. Neviete mi poradiť ako jej to miernejšie povedať aby som ju neurazil? Ďakujem (a pre nejakých odhalovačov fake či nie, je to normálna téma)

Kycera

Akosi sa mi rozum zastavuje nad vašimi názormi. Čo je na tom nechutné, čo sa vám hnusí??? Len tak mimochodom, milovanie sa vám nehnusí?

haf7

Messje, bozk na ústa sa nedáva ani svojim deťom. Prečo by som mala tomu koho najviac milujem prenášať baktérie? Dokonca ludia obliznú cumel a strčia decku do úst. Bleeee!

radinus022

ide o to o aký typ pusy ide? keď sa stretne zo známymi dá pusu iba na líca alebo normálne všetkým dáva na ústa bozky? povedala by som jej to že sa mi to nepáči a otvorene, nešla by som žiadnou oblukov, nech o tom vie že ti to vadí

Messje

Aj ja ked stretnem znamych alebo z rodiny sa vzdy pobozkame ale...na lica.Nikdy nie na usta.Bozk na usta sa dava partnerovi a svojim detom.
Mozes jej v klude povedat ak to robi na usta ze je to nehygienicke ci nemoze tie bozky posunut z pery na lice.

Iiiii

Stávajú sa aj horšie veci:-) Keď si k sebe pustíš v noci mačku a na druhý deň sa dozvieš, že si predtým dala na večeru polku potkana, tak to je už iné kafe.

neviem111111

nie je to len nechutne, ale aj zdravotne nie prave najlepsie, je skvela roznasacka bakterii a virusov a herpesov a podobne.