Potrebujem poradiť, mám super vzťah skoro bez chyby(skoro). Vadí mi jedna vec ... že frajerka sa bozkáva s hocikým v rodine, aj s kamarátkami, susedkami, malými deťmi(úplne cudzími) , dáva im odkusávať z jedla, piť z vody a také ... a mne to príde strašne nechutné, hlavne keď ideme von a predo mnou dá niekomu pusu a potom chce odo mňa. Neviete mi poradiť ako jej to miernejšie povedať aby som ju neurazil? Ďakujem (a pre nejakých odhalovačov fake či nie, je to normálna téma)
hnusí sa mi to
My sme taka italianos rodina :D Objimame sa bozkavame sa kdekolvek sa stretneme) Na lice zlava-sprava, objatia potlapkania pohladenia ai) Sme to proste my a pre nas je to samozrejme ako dychanie ai. Co zas by nepobozkala nikdy, je zviera
Ved to je chore davat si pusu na usta s niekym inym napr synom dcerou kamaratkou (jak lezby). Preto odjakziva somm sa kamaratila s chalanmi tí sa nebozkavaju so svojimi kamaratmi. Nechapem ani ako niekto moze pobozkat syna. Ja som okrem frajera v zivote nikoho nepobozkala. Viem aj inak vyjadrit ze ho mam rada ...
ak by ste mali nastudovanu medicinu ten problem by ste videli ale obycajny laik nema ani len potuchy co sa v papulkach a v slinach skryva... preto sa choroby tak lahko medzi ludmi siria
niekedy uz ozaj mam pocit ze nevedia ludia kde hladat problem
Messje, ľudia majú svojich zvieracích miláčikov, s kt. sa bozkávajú. Ani v tomto nevidím nič nechutné ani hnusné.
Tieto dve slová sa mi spájajú s inou ľudskou činnosťou.
To s tým varením máme rovnaké. ; )
Kycera
Mne nie ze sa to hnusi ale bozk na usta kadekomu mi pride nechutny.Mne tu nejde o to ci je to hygienické ci nie.
Co sa mne doslova hnusi,ked vidim ako niekto vari,oblizne varechu a strci nazad do hrnca a pomiesa.A opakuje to.Ked niekto je z hrmca a potom naberie dalsiemu.Aj ja si dam ale ked uz je to posledné len pre mna
Tie oblizovane varechy a lyzice v hrncoch ...z toho mi je na ...blití
Messje, : )
: )
Pokiaľ to nie je cucflek, tak sa to dá.
Ja svojmu synovi na usta pusu dam.Hovorte si co chcete.
Ale druhe deti ani cudzích ludi ...nie