Ako zbaliť chalana?

vila Julka

Detičky, je čas spinkať! Treba sa obliecť do pyžamka a ísť spinkať. Prajem vám nech sa vám sníva o krásnej víle.

naco

Preco by sa mal 12 rocny chalan hnut pre 11 rocne dievca ?

Ved nema este ani poriadne hormony na to. Tak v 13-14tich zacina pohlavne dozrievat a vtedy zacne pokukavat a to ho zacnu hormony ovladat.

Ale skor bude pokukavat po nejakej prsatej 18-20 rocnej "tete", alebo plucnatej mladej ucitelke.

Treba si par rokov pockat a zatial nadviazat kamaratsky vztah.

ella811

radinus02-stále to funguje(síce pomenej, hlavne na písomkách), ale teraz sú učiteľky strašné niektoré. Sú schopné tie papieriky zobrať a čítať ich pred celou triedou, ale jedna u nás,tak tá bola fakt formát, ani do nich nepozrela(o nej tam bolo(nie odo mňa)napísaných tiež pár ružových slov)a dala ich triednej nech si to vybaví. No naša triedna to čítala samozrejme...no ale proste, že stále to funguje. :) Ale keď sme boli v mladších ročníkoch, tak tam sa to viac praktizovalo...:)
Ale máš pravdu, to sa dá, ale je trochu také, keď napíše baba chalanovi...prvý krok má podľa mňa urobiť chalan. :) ale keď sa ten nehne...:o
chalanii...:D

radinus022

si pamätám keď som bola ešte taká v tvojom veku že ma jeden chlapec s triedy chcel a vtedy to ešte fungovalo tak že sme si posielali zaľúbené papieriky a tam mi aj napísal vyznanie že sa mu páčim :D

ella811

Ahoj, no nenapadne. Zdeluj mu pochvaly, napr. Ty mas ake uuzasne vlasy!alebo: ty si taky vysoky!zboznujem vysokych chalanov!... Napis mu, alebo sa dohodnite a chodte spolu vonku, ako kamosi. Hlavne na neho nevibafni, ze pacis sa mi! Asi by sa zlakol a aj ked by si sa mu pacila tiez, tak by zdupkal...pomaly ale iste. A hraj sa s vlasmi, hryzkaj si peru...ale zas 12rocny si niekedy pomysli, ze mas vyrazku, ked si ju tak hryzies...ale tie vlasy urcite.;)vela stastia.