Tamoxifen - dávkovanie (gynekomastia)

Príspevok v téme: Tamoxifen - dávkovanie (gynekomastia)
Yntel

Zdravím, chcel by som vyskúšať tamoxifen na redukciu gynekomastie predtým, ako by som to riešil operačne. Má niekto skúsenosti s dávkovaním? Takéto látky som nikdy neužíval a vôbec sa nevyznám. Môžem to užívať v kuse alebo to prerušiť po určitom čase (napr. po mesiaci) a na akú dlhú dobu? Taktiež som sa dočítal, že je dobré ho kombinovať s provironom ("Problém je, že po vysadení môže dôjsť k tomu, že nahromadené estrogény v tele začnú zaberať, preto je vhodné aby tamoxifen bol kombinvaný s provironom, ktorý od začiatku zabraňuje aromatizácii steroidov."). Ak by sa našiel niekto, kto by mi vedel poradiť, budem rád, diky.

pišta00

No tak záleží čo všetko v tej kúre je od toho sa odvíja PCT ale nie je to téma do takéhoto fóra a určite ťa v tom podporovať nebudem... Moja rada, NESYP pokiaľ na to nemáš nejaký patričný dôvod. Zastaví ti to tvorbu vlastného tst a ak nevieš čo máš robiť nemusí sa ti obnoviť už vôbec alebo to môže trvať veľmi dlho, nehovoriac o tom aké je PCT po vysadení pre obličky a pečeň extrémne toxické, nie sú to hračky, sú to látky a lieky, ktoré ti môžu škaredo ublížiť ak s nimi nevieš zaobchádzať.

Yntel

@pišta00: Ten proviron nepomôže s tým, aby sa po vysadení gynekomastia neprejavila znovu? Ak by som skúsil nejaký mesačný cyklus aj s provironom, potom vysadil a dodával telu prírodné látky na povzbudenie testosterónu/potlačenie estrogénu? ... Ďakujem za rady aj ďalším dvom :)

Moireal

Tamoxifen by som si tiez nedavala. Ved to je chemoterapia pre zeny s rakovinou prsnika.
Najnovsie som citala,ze Calcium D Glucarate vie byt rovnako efektivny ako tamoxifen.
Pecen treba v prvom rade cistit,aby mohla vylucovat nahromadene volne hormony a nie ju este zanasat toxickymi liekmi.
Je aj vela bylin,ktore pouzivaju zeny pr estrogenovej dominancii.
Je aj taky produkt estro-block,ktory take obsahuje.
Najprv by som isla prirodne a chemiou az potom aj ked tie docasne vysledky z chemie by mi nestali za trvalejsie poskodenia.

pišta00

Ak máš gynekomastiu geneticky "od prírody" tak ti tamoxifen môže pomôcť ale problém to nevyrieši celkom, prestaneš ho brať a gynekomastia sa ti vráti a či chceš alebo nie budeš ho musieť vysadzovať nedá sa brať nonstop nie sú to lentilky, je to liek, ktorý je navyše docela toxický na pečeň, ja na tvojom mieste nevymýšľam s tamoxifenom a idem na operáciu.. A ak som to zle pochopil a si v nejakej kúre a chceš poradiť s PCT po vysadení tak sa obávam že si na zlej stránke a navyše také info si treba zisťovať skôr než nejakú kúru vôbec začneš.

Lary

Po ukonceni kury a po ucinku vsetkých AS prvych 5_az 7 dni 30 mg potom 20mg tyzden a potom tyzden 10 mg teda 3 tyzdne v kuse od 30mg uberat v poslednom tyzdni mozes kombinovat spiropent dalsich 21 dni proti katabolizmu a naberanie tuku.