Obočie

ella811

Iiiii-tak zober do ruky pinzetu. easy..
Ja som mala tiež úplne husté obočie, aj keď mi chvála Bohu nikdy nerástlo v strede(ako sa mi nespájalo) no a toto leto som zobrala do rúk pinzetu a urobila si tvar, podľa toho aký som už mala, ale lepšie som ho zvýraznila a teraz som spokojná. ...Vcelku. :)
Ale ak si nevieš sama dať rady tak choď ku kozmetičke. :) tá by ti mala aj urobiť tvar, ktorý sa ti páči a ktorý sa hodí k typu tvojej tváre.

Veľa šťastia. :)

Iiiii

Ja mám zase veľmi husté obočie a čím ďalej je to horšie a horšie, lebo je väčšie a väčšie. Už mi doma povedali, že keď s tým niečo nespravím tak sa mi obočie spojí a dostanem skrat. Ani nebudem hovoriť ako ma prezývajú...

ANGEL-DEMON

v tomto ricinovy olej nepomože...skusala som uz vsetko aj ja- ricinovy-inak na vlasy mi je dobry... ale na obocie nič..
ked to tak máš dané tak s tým nepohnes... jedine čo pomože je zainvestovať do dobrej kozmetičky ktorá ti ho natetuje...
ja idem zaciatkom buduceho roka... nebaví ma dokreslovať si denne obočie už od zakladnej školy... viac než 10 rokov...

ella811

Ahoj Lauri!
No na hustotu mozes vyskusat ricinovy olej, mne na mihalnice zabera dost. No neviem, pocula som aj nazory, ze na obocie nepomaha, ale za skusku nic nedas a nebudu to vyhodene peniaze, lebo sa da vyuzit aj na mihalnice, vlasy..to si najdi na nete jeho vyuzitia ked tak.
No nwm kolko mas rokov, ale v tom, ze ti rastie smerom dole by ti mohla pomoct, takzvana priesvitna spirala. Ja mam od miss sporty. Ja mam sice obocie uplne huste a tmave, aj drzi tvar vcelku, ale zvykne niekedy mat iny tvar ako by som chcela a ten si drzi, takze pouzivam a aj tuto spiralu mozes vyuzit na mihalnice, aby drzali tvar, ak si ich nechces malovat.
Vela stastia.;-)