Zaujíma ma, kde získať info o predaji bytu, predávam, chcem vedieť, čo je pre mna dobré, spolupracovať s realitnými maklérmi, ponúkaju mi exkluzivitu. je to pre mna dobré? S kým máte dobré skúsenosti dakujem
Kde ziskať informácie o predaji bytu
Treba si vybrať aj dobrú kanceláriu realitnú, ja mám dobré skúsenosti Arthurom
Keď som predávala byt, učila som sa za pochodu. Najprv som predávala cez všetky možné realitky, až neskôr som sa nechala presvedčiť na exkluzivitu. Tie inzeráty ostatné realitky nechceli stiahnuť. No chaos, hrôza...
Nedávno som našla o tom dobrý e-book na stránke www.posli-dalej.sk, kde je sú vysvetlené argumenty prečo exkluzivita. mne to už nepomôže ale vám môže..,
Odporúčam vybrať si kvalitného realitného makléra. Exkluzivita je rozhodne výhoda pretože ked okrem iného na portáli nájdete napr. 3 ponuky toho istého bytu ponúkaného rôznymi ľuďmi s inými neprofesionálnymi fotkami a s inou cenou tak to na potenciálneho kupca pôsobí chaoticky a určite len odpudzujúco. Taktiež keď ponúka viac maklérov naraz tak sa vám nikto nevenuje na 100% a budete z toho mat len starosti a chaos.
Dúfam že som trochu pomohol a v prípade že by ste chceli viac užitočnejších informácii tak sa môžeme skontaktovať.