Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresie zo zubov

Príspevok v téme: Depresie zo zubov
EmEf

Ahoj,
mam jeden velky problem - moje zuby. Aby som objasnila situaciu - mam od malicka rastep podnebia, bola som na operacii a mam plastiku v ustach. A mam hrozne zuby. Vypadavaju mi alebo sa mi zlomia, ale to len na miestach kde mam rastep, dolny rad zubov mam normalne. Bojim sa aj rozpravat, kazdy hned na mna preco mam take zuby, iny zas mi rozpravaju ze mam take zuby lebo fetujem heroin, ze z toho sa kazia a vypadavaju zuby:( co neni absolutnee pravda!! Drogy som nikdy nebrala. A ked im vysvetlujem ze mam rastep, tak tomu nechapu. Jediny rodicia nejako neriesia a nevysmievaju sa mi, ale ostatny vsetci hned riesia moje zuby. Vypytuju sa ma otazky, ktore su mi neni prijemne, mam im ukazat zuby, mam im vysvetlit o tom rastepe pretoze oni videli len fetakov s takymi zubami atd. Ked im poviem ze nemam dovod im nic vysvetlovat hned to zhodia na tie drogy.Deptaju ma strasne.
POTREBUJEM STRASNE POMOCT A PORADIT!! nejakeho odbornika zubara, ktory by mi za prijatelnu cenu urobil zubky :( Je mi uz jedno ze by sa na mna dival, ze ich mam pokazene z fetovania, len chcem NOVE ZUBY! Viete o nejakom zubarovi co by mi urobil pekne predne zuby za prijatelnu cenu a v rychlejsom case? Prosim ak mate nejake skusenosti s nejakym dobrym zubarom dajte vediet, budem vam vdacna. :)

ANGEL-DEMON

a to je čo za kravu?! ta zubarka tvoja??? ona ma za to penaize od poistovne... mne sa kazili zuby, kazdy mesiac som bola u zubarky a nemala nič proti... vysadila som to svinstvo ktore mi ajtak nepomahalo - antihistaminika.... a zazracne sa mi aj prestali kaziť... aj ked to je uz fuk kedze uz ich mam takmer vsetke zaplombovane...
ale tak uz chodim len raz za rok na preventivky... toho roku sa ozvali tak som za mesiac bola 3x - 3zuby vytrhnut mudrosti, a vymeniť bielu plombu prednu... a o 100€ som bola lahšia v ten mesiac
**
zmen zubára... na čo budes po sukromnych klinikach chodit.... mozno sa najde iní, ochotní, ktory bude rad ze ma noveho pacienta....

EmEf

Ku zubárovi chodím, lenže tak raz za pol roka ma vždy objedná, lebo má okrem mňa aj iných pacientov a nebude sa len o mňa zaujímať ako mi to moja zubárka zdôraznila )) preto hľadám nejakého zubára (súkromného) ktorý by mi obrúsil zuby, nasadil nové a bolo by. A nie navšteva raz do pol roka. Bola som aj v súkromnej klinike v Pieštanoch, všetko top, behom mesiaca by som nové zuby mala, ale príde mi 15 000 eur za predné zuby vela, som ochotná zaplatiť aj v tisicoch, ale zas tato cena mi pride prehnana :/

Iiiii

Nauč sa používať viac svoju mimiku, aby pri tých svojich super-inteligentných otázkach hneď pochopili, že ich máš kompletne u prdele.

ANGEL-DEMON

a to nechodíš ani ku zubárovi???
ak , tak prečo sa svojho zubára neopýtaš kolko by to stálo...
inde to lacnejsie nebude, ak ti uz povedal...
mnohí su ochotní investovať do najnovsich mobilov 300-500 € ale že by si dali zuby spraviť to už nie...
nepíšeš kolko máš rokov... tak neviem či zarabaš, či do skoly len chodiš...