Dobrý deň, chcela by som vás poprosiť o radu.
Potrebujem si kúpiť zvlhčovač ovzdušia, zapínať ho na noc ked spím, lebo mám stále plný nos. Každú chvílu si musím kvapkat kvapky do nosa, aby som vôbec mohla dýchať. Kvapky si dávam celé dni, nič mi nezaberá, aby som sa ich zbavila. No ale k veci. Ten zvlhčovač je lepší so zabudovaným ionyzátorom? Je nejaká značka lepšia od ostatných, alebo sa tie zvlhčovače od seba moc neodlišujú? Ceny som našla od 20€ do 150€..
Dakujem za rady a vaše skúsenosti.
prosim skuste mi pomoct
Môžeš napísať, čo Ti konkrétne zistili, snáď Ti tu dokážeme dať nejaké rady. So zvlhčovačom Ti poradiť neviem. Môže Ti pomôcť, ale aj nemusí.
vidim, ze vsetci sa skor venuju tvojmu problemu s dutinami ako zvlhcovacu, takze pridavam sa k nim :)
pripravky resp nosne spreje na baze morskej vody si skusala, popr ich inhalovanie napr vincentku? je to aj sprej a aj litrova voda urcena okrem ineho aj na inhalovanie
Uz mam pobehanych vsetkych doktorov a nic co mi oni dali mi nepomaha.. preto chem skusit toto ci to pomoze.
Choď k lekárke s tým a nebudeš potrebovať ani zvlhčovač
ja by som na tvojom mieste zasla na alergologiu ..a nie že zvlhčovač... prave naopak... či praveze nemaš priliš vlhko doma- plesne... čiže dať sa na alergologii otestovať - roztoče, plesne
ja som alergička... a ked dlhsi cas si nemozem vyvetrat periny lebo byvam v byte balkon nemam, neda sa dat na okno/susiek vonkajsi-lebo prsi... tak mi to vadí... aj teraz uz 2 dni po sebe si vetram , mam uz od 8 vyhodene periny, vankuse, deku, vsetko vonku...
treba sa starat aj o postel... vydezinfikovat matrac...
a koberce! - vyhodiť! ked som do 22 byvala s rodicmi bol to des, kedze mi neboli schopni od narodenia zariadit izbu pre alergika... ja v byte koberce nemam ziadne, len jeden maly v kupelni... lebo v tej "rige" co som mala v detskej ani by som nechcela vedieť ake zvieratka tam ziju... darmo ze som to tepovala X-krát octom riadne...pravidelne... a vysavanie pravidelne som kychala.. prach si utieram v byte mokrou handrou...pravidelne zmyvam podlahy...
+áno,rieš si nos-v akupunktúre by sme ti liečili nos s pľúcami a vyliečili
Skúsim Ti pomôcť - myslím si, že v prvom rade by si mala riešiť svoj nos a to, prečo ho máš stále plný.