zaujimave myslenie o samovrazde

Príspevok v téme: zaujimave myslenie o samovrazde
vajcojedine

Ahojte,nevem,asi poviem hlupost alebo neviem,ale moj vek je medzi 30 a 40 rokov,muz s normalnou pracou a som žtp.v poslednom obdobi myslim samovrazdu,a myslim na to ake by to bolo,a niekedy by som to vyskusal,a ze prečo?tusim,lebo ma prestava bavit zivot,dost casto sam,aj ked s rodinou som,aleuz to neni ono,nie sme pohadani,len ma uz "nebavia" i ked mi pomahaju,ale neviem sa s nima rozpravat ako znamimy niekedy,a priatelov uz nebriem ako priatelov,lebo som sa dost sklamal aj v nich ,cize cele dni som skoro ticho,nemam s kym pokecat,a von cez vikendy uz chodim sam,nie som dost spolocensy typ,cize je to velmi zle v posledenom obdobi so mmnou,a preto by som najradsej nebol,ako bol.neviem neviem neviem co mam robit,som zaujimavy clovek,darmo ma vidia dobreho ,ci usmievaveho,ked vnutri ma zerie to ze na co proste zijem,ked sa nemam uz s kym porozpravat o mojich problemoch,a rodinu nechcem vobec do toho zatiahnut,vobec.,a este k tomu aj moj zdravotny stav s neurologickym ochorenim neni moc dobre,cim je clovek starsi,tym vacsie tazkosti s DMO ochorenim.
ps:volakedy som bol stastny,uzival si zivot,myslim ze s mojim postihnutym a tak,by vela ludi zavidelo,ale nejde o to,ide o to,ze ked clovek ostane "sam",takuz neveri laske,ludom a tak,nechut zit

Palo649

Som rodicom dmo dietata a viem ze to nemate jednoduche s touto diagnozou..myslim ze sa u teba rozvija depresia a mal by si vyhladat psychiatra,ber to ako dobru radu,vravim z vlastnej skusenosti,antidepresiva uzivat v dnesnej dobe nieje hanba ale skor uz nutnost :)

Hyma Raeva

Držím ti palce, život vie byť ťažký a zložitý, nepochopiteľný, sama si to často zažívam. Ale sú chvíle kedy objavím aj jeho mega vzácne krásne chvíle. Je pekné že to tu je.
Zvláštne. Ale ak chceš, hľadaj. Veľa nekonečných možností tochto sveta.
A prečítaj si Malého Princa alebo Alchymistu. Zaujímavé čo vyjde z človeka.
Pozri si film Into the Wild. Je to podľa skutočnej udalosti.
Veľa šťastia cudzinec :)

Iiiii

Ja som bol na tom podobne. Išiel som do knižnice, lebo som si chcel vypožičať knihu ako Úspešne spáchať samo.ra.du. Pani mi povedala, že ich mali 30 kusov, ale do dnešného dňa im tú knihu nikto nevrátil.
Fakt neviem ako by som ti dobre poradil.