Neznesitelna depresia...mam toho uz dost !

Príspevok v téme: Neznesitelna depresia...mam toho uz dost !
BezDuse_0

Ahojte, viem ze je vela podobnych tem ale uz neviem si rady...mozno mi budete vediet poradit co v mojej situacii mam robit. Mne je z toho uz na grc.

Priblizne 4 roky mam tazke depresie, uzkosti kt.mi otocili zivot naruby. Dlho som sa odhodlavala ale zacala som navstevovat psychiatricku, vystriedali sme vela druhov ADciek.. Skoro nic mi nezaberalo a ja som bola vesela a zvladala som to len vdaka ukludnovakom. Bola som dobrovolne hospitalizovana aby mi nasadili spravne lieky a dali detox od benzakov. Ono to pomohlo, na isty cas..... Keby som vtedy tusila ze budem na tom takto, nikdy nezacnem s liekmi. Cely zivot mi to znicilo, izolovala som sa od ludi, bud som bola mimo a utlmena alebo vesela aj v nevhodnych situaciach, pamat dogabana...
Neviem ci vlastne tu to niekoho zaujima, ale neviem kam sa s pomocou obratit. Dlhe roky navstevujem psychoterapie, vystriedala som lekarov a teraz mam asi naj psychiatricku aj psychologicku z mojho mesta...len hacik je v tom, ze nijak mi to nepomaha !!!!!! Teraz som v takom stadiu ze vsetko si uvedomujem, zhruba pol roka niesom utlmena a viem racionalne zmyslat ale ??? Mi je vsetko jedno, nezaujima ma nic, neviem co s mojim zivotom lebo nemam motivaciu k nicomu, nedokazem sa ani prinutit nieco robit,som bez emocii a ked som bola bez liekov vsetko bolo horsie cize mam zas iny druh liekov...
Nesom zodpovedna v nicom, len som doma abo idem sem tam do skoly s kt.ma asi ochvilu vyhodia abo sama odidem lebo motivacia 0va.

Neviem co mam robit, ako von z toho kruhu ??? Neviem dalej takto s nechutou do nicoho, k celkovemu zivotu...Byvala som priatelska,vesela a spolocenska osoba, s cielmi a motivaciou v zivote....Okrem rodiny, priatela nikoho nemam.

Prosim vas len o normalne komentare... Som fakt zufala uz

BezDuse_0

Za mna osobne keby ze sa mam moznost este raz rozhodnut, nezoberiem ani 1 tabletu, tiez som si to iste myslela ako ty, ze jedina zachrana ale ked je clovek v koncoch co ine uz ostava... Nepocula som este ani o 1 uspesne vyliecenom cloveku..

Haninka955

Ahoj, velmi ma mrzi tvoj situácia. Rozumiem tvojim depresiám a som na tom rovnako, ako si bola na zaciatku, psychologicka ma odporučila ku psychiatricke s chce mu nasadiť lieky. Obe su uzasne osoby, velmi sk cením co pre mna robia, no nijak mi to nepomáha. Som v ťažkých depresiách. Lieky teraz neberiem takze emócie mam prehnane. Stale placem, nebiem sa zasmiať. Prestala som mat rada ludi, prestala som vediet komunikovat. Nespoznávam sa.... Ako tak čítam tvoju spravu, tak asi tie lieky odmietnem, aj ked som to brala ako jedinú záchranu :(