Ahojte, viem ze je vela podobnych tem ale uz neviem si rady...mozno mi budete vediet poradit co v mojej situacii mam robit. Mne je z toho uz na grc.
Priblizne 4 roky mam tazke depresie, uzkosti kt.mi otocili zivot naruby. Dlho som sa odhodlavala ale zacala som navstevovat psychiatricku, vystriedali sme vela druhov ADciek.. Skoro nic mi nezaberalo a ja som bola vesela a zvladala som to len vdaka ukludnovakom. Bola som dobrovolne hospitalizovana aby mi nasadili spravne lieky a dali detox od benzakov. Ono to pomohlo, na isty cas..... Keby som vtedy tusila ze budem na tom takto, nikdy nezacnem s liekmi. Cely zivot mi to znicilo, izolovala som sa od ludi, bud som bola mimo a utlmena alebo vesela aj v nevhodnych situaciach, pamat dogabana...
Neviem ci vlastne tu to niekoho zaujima, ale neviem kam sa s pomocou obratit. Dlhe roky navstevujem psychoterapie, vystriedala som lekarov a teraz mam asi naj psychiatricku aj psychologicku z mojho mesta...len hacik je v tom, ze nijak mi to nepomaha !!!!!! Teraz som v takom stadiu ze vsetko si uvedomujem, zhruba pol roka niesom utlmena a viem racionalne zmyslat ale ??? Mi je vsetko jedno, nezaujima ma nic, neviem co s mojim zivotom lebo nemam motivaciu k nicomu, nedokazem sa ani prinutit nieco robit,som bez emocii a ked som bola bez liekov vsetko bolo horsie cize mam zas iny druh liekov...
Nesom zodpovedna v nicom, len som doma abo idem sem tam do skoly s kt.ma asi ochvilu vyhodia abo sama odidem lebo motivacia 0va.
Neviem co mam robit, ako von z toho kruhu ??? Neviem dalej takto s nechutou do nicoho, k celkovemu zivotu...Byvala som priatelska,vesela a spolocenska osoba, s cielmi a motivaciou v zivote....Okrem rodiny, priatela nikoho nemam.
Prosim vas len o normalne komentare... Som fakt zufala uz