Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som bisexuálka?

Príspevok v téme: Som bisexuálka?
Leka6706

Je mi celkom jasné, že vo veku 15 rokov nemôžem vedieť svoju orientáciu podľa sexuálnych zážitkov keďže žiadne nemám, ale v poslednej dobe si pokladám často otázku Či sa mi páčia chlapci alebo dievčatá? Jednou odpoveďou je, chlapci, to viem určite, aj keď to znamená že nie som homosexuálka, ešte to neznamená že sami nepáčia aj dievčatá.
Mám veľa obľúbených celebrít a aj keď drvivú väčšinu tvoria muži, nájdu sa tam ženy ktoré mi jednoducho pripadajú nádherné a talentované, či už v speve alebo herectve či modelingu. Každá tínedžerká má svoje ženské "vzory" , niekedy kvôli ich štýlu obliekania sa, ich hudbe alebo len roli v obľúbenom seriáli či filme. U mňa je to trochu iné. Páčia sa mi pre ich štýl obliekania, herecké výkony, názory s ktorými súhlasím, ich hlasu a hudbe, a marozdiel od väčšiny, kvôli úsmevu alebo nádherným očiam. Nemyslím ten očný tieň alebo umelé riasy. Ich oči sú hlboké a majú nádhernú farbu aj bez akéhokoĺvek mejkapu, tak ako ich úsmevy s bielymi zubami a bez rúžu. Uznávam, že som už videla niekoľko "zakázaných obrázkov" ale nikdy ma nevzrušil mužský penis, jeho dĺžka alebo mužské svaly. Naopak, stredne veľké a pevné ženské prsia a vypracovaný zadok sa mi páčili. Ak však vynechám pohlavné ústrojenstvo, páči sa mi pocit že by som raz mala vedľa seba vtipkujúceho a milujúceho chlapa. Nie svalnatého, ani tlstého ani vychrtnutého, jednoducho z dobrým srdcom a pri ktorom by som sa cítila v bezpečí. Okrem toho, aj chlapci a chlapi môžu mať nádherné črty na tvári, aj keď ma ich telá nejako nevzrušujú. Dokonalé pery Benedicta Cumberbatcha alebo veľké modré oči Jareda Leta. Avšak ani oči Cary Delevigne nie sú o nič horšie, a nad širokým úsmevom Billie Pipe mám chuť sa usmiať tiež. Čo sa týka ľudí ktorých poznám, páči sa mi jeden chlapec, volajme ho Michael. Nie je športovec, je to maliar. Veľmi ho baví maľovať a v triede si furt kreslí. Nenadáva a a oblieka sa elegantne. Je s ním neskutočne veľká sranda a má nádhernú tvár keď sa usmeje a jeho oči sa rozžiaria. Potom je tu moja kamarátka z detstva, Michaela. Poznáme sa niečo cez 8 rokov, no až teraz som si začala všímať jej veľké zelené oči a zvonivý smiech. Takisto aj to, keď si navzájom robíme zle, mám na mysli šteklenie alebo bezdôvodné hádzanie vankúšov po tej druhej. Raz sme sa bili o deku keď sme boli von na lúke už po tme a bola mám zima. Bolo nás tam asi 6 a všetci sa o niečom alebo o niekom bavili. My sme sa bili o deku, naťahovali ju a snažili sme sa navzájom štekliť aby ju tá druhá pustila. Ležali sme tvárami k sebe a ja som vnímala aj iné veci ako bitku o deku. To ako sme sa spolu smiali, ako sa jej dlhé blond vlasy váľali po tráve a to ako sa ma občas letmo dotkla nechtiac keď chcela schmatnúť prikrývku. Raz sme len tak skúšali zdvihnúť jedna druhú, ktorá z nás má viacej sily. Ona ma zdvihla za boky a snažila sa ma udržať čo dlhšie ako ja ju,. Vtedy by som najradšej zostala vo vzduchu len aby som cítila ako má objíma. Keď hovorím o objatiach, mala som pred asi rokom frajera, a vždy keď som ho objala, keďže bol asi o dve hlavy vyšší a jednoducho tak chlapčensky-mužný cítila som sa v bezpečí a príjemne, aj jeho vôňa zohrala svoju rolu. Stále si myslím že kým nezažijem nejakú sexuálnu skúsenosť tak si nebudem istá ničím, ale mám pocit že som bisexuálka. Len neviem či je to podľa situácie, nálady alebo pubertou... neviem čo vlastne neviem.
Čo si myslíte vy?

utajenaa

ja som tiez...som od teba o dost starsia..ale milovat sa so zenou je uzasne...ovela lepsie ako s muzom...take to zakazane ovocie ...naozaj chuti najlepsie

somarina

Prosim ta, to ze si bez skusenosti neznamena ze nemas ako spoznat svoju sexualnu orientaciu. To je strasna hlupost. Clovek predsa prirodzene vie co sa mi paci a k comu ho viac taha, nemyslim zeny a muzov, ale celkovo v zivote k niecomu mas blizsie a nepotrebujes skusenost, aby si to zistila, proste ta to fascinuje. Skusenost je nieco, co kym neprezijes nepoznas, je ti to nezname, nemas k tomu ziadny vztah a az po urcitej skusenosti mozes vediet, ci kladny alebo naopak. Experimentuje len clovek, co nepozna sam seba. A sexualita je vec dana, to by kazdy musel najprv vyskusat obe pohlavia aby vedel, ci je heterosexual alebo homo. A sex nie je jediny ukazovatel, zalezi na tom co cloveka vzrusi a to mozu byt aj dotyky, pohlady, casti tela... :D Skratka ina "vec" je ked niekoho obdivujes a ked ta niekto pritahuje. A ty "musis" prist na ten rozdiel. Moj nazor je, ze pockaj aspon 2 roky a ono sa to postupne ukaze, neries to teraz. Mozno sa dovtedy zamilujes do niekoho a budes mat istotu. Proste neries ostatnych, ries seba a svoje vlastne pocity.

Biela Kobra

Zbytočne sa nehovorí, že v pätnástich človekom "mlátia hormóny". Ty nie si výnimkou. Ešte sa len zberáš žiť, otváraš oči, lebo vidíš veci, ktoré si nikdy predtým nevidela, nevšímala si ich, a teraz sa otvárajú možnosti, ktoré sú tak či onak lákavé. A do toho ten hormonálny guláš. V tomto veku človek pochybuje o každom a o všetkom, ale najmä o sebe - všetci sme ako deti boli sebci a ty si na vrchole toho obdobia, takže podstatnú časť tvojho vedomia tvoria myšlienky, kto si. Aká si. Kde si. Kam patríš.
Neboj sa. Nechaj veci prirodzene plynúť a rozvíjať sa, a o pár rokov zistíš, že zrejme bisexuálka nie si, ale aj tak si schopná obdivovať ženy, ktoré sa ti páčia, a si schopná zareagovať príjemným pocitom na dotyk inej ženy, dokonca dieťaťa, môžno pocítiš aj vzrušenie. Pokiaľ z toho nebudeš robiť vedu, nie je na tom nič zlé.
Mimochodom, dobré kamarátky sa často držia za ruky, objímajú či hladkajú, pretože sa pri tom cítia dobre. Je to prejav spolunáležitosti medzi ženami, ktorý nám zostal od pradávnych čias - veď my sme držiteľky rodiny a je našou výsadou dotýkať sa všetkých, čo do našej "rodiny" patria. Teda aj kamarátok, ľudí, na ktorých nám záleží alebo ktorým chceme v niečom pomôcť.

Julka266

To ze sa ti pacia vyzorovo a obdivujes ich talent este neznamena ze si na dievcata. Toto vsetko sa vyvrbi casom ked uz budes mat sancu spoznat blizsie dievcata a aj zistis ze ta pritahuju aj normalne zeny nie tie v telke tak skus zaexperimentovat a uvidis co to s tebou spravi

malinovecka

Nie si bisexualka. V tvojom veku je normalne že začinaš viac si vsimat co citis.
Ked sa poznate stým dievčaťom dlho a vyvadzate a sa šteklite, tak je to normalne že niečo cítiš.
Aj ini pri štekleni maju rozne reakcie.Však sa skus posteklit na nohe alebo podpazuchu, uvidiš,
Všade po tele su erotogénne zony, je o normalne ked telo a city nejako reaguju. A to že sa ti pačia celebrity, alebo si všímaš pekných ľudí je normalne.
Niekrorí ludia maju také povolanie vyhladavat pekných ludí, do filmu na fotenie a pod.
Ty si vo vývoji, tak maš všeliake reakcie, hladaš city.je to normalne. Ako ked malé dieťa hlada maminu naruč, tak ty spriaznenú dušu lebo sa od rodičov chceš trochu osamostatnovať.
Aj ja si pozriem pekných ludí. Usmievaj sa, nie je to nič važne, pekne si ži.

Ale ked sa chces porozpravat, tak sa spýtaj nejakeho dopelého ktorému veriš. Rodičia? Znamy? a pod,

Iiiii

Jeden muž prezradil svoj tajný recept na šťastné a dlhotrvajúce manželstvo: dvakrát v týždni chodíme do útulnej reštaurácie a dáme si trochu vína a dobré jedlo. Ona chodí utorkami a ja piatkami:-)