ked si nanasam makeup okolo oci, prave oko ma zacne strasne stipat, je podrazdene, slzi a stipe az tak, ze sa mi neda otvorit. neviete co by to mohlo znamenat? je to nejaka reakcia (mozno alergicka) na nieco? ono sa mi to nedeje stale, mam pocit ze asi tak cca 1x do tyzdna pri kazdodennom nanasani makeupu. neviem co to moze byt. nestretol sa nikto s tym alebo nema podobnu skusenost? dakujem za vase postrehy
a na zaver produkty, ktore pouzivam: denny krem la roche posay effaclar duo a makeup rimmel lasting finish
po naneseni makeupu mi strasne slzi oko
a čo my s tým?
Aj na prirodnej baze vmbude tak reagovať ja som presla na yves rocher a to iste t.z zbytočne vyhodené peniaze
podľa mňa máš alergiu ... skús nejaký make up na prírodnej báze ... tie síce bývajú drahšie ale aspoň to nie je samé chémia a na notino máš aj zľavy celkom -odkaz odstránený-
To bude alergia u ma sa to tiez tak začalo.
Podla mna si alergicka. Mne sa stava, ze ked si dam puder na nos, tak ma uplne zacne svrbiet nos, alebo mi ide na kychanie. Tiez sa mi to nestava denne. Mohla by si skusit zmenu znacky. Lebo vzdy ked nie je nieco v tele v poriadiu tak telo vyda varovny signal, ze nieco nie je Ok. Oko ak ti puchne tak je na pokozke latka, ktora velmi telu nesadla. ;)
Vela stastia.;-)