Depresie

Príspevok v téme: Depresie
cudackadepka

Ani neviem ako začať ale potrebujem pomoc :( viem, že sú aj horšie stavy ale ja to niekedy fakt nezvládam.
Mám takmer 18. Chodím na gymnázium, kde sa snažím o čo najlepšie výsledky. Mám skvelú rodinu a priateľa. No prídu dni, pár krát v týždni kedy sa rozplačem a ďalej nevládzem. Stačí jedna hádka, jedna zlá známka a mám pocit, že to už nemá význam. Viem, že sú to hlúposti, ak by mi niekto povedal o niečom takom, asi ho vysmejem ale ja si nedokážem pomôcť. Stačí jeden problém a mám pocit, že ich je milion. Mám ísť na VŠ a pritom ma zloží 2 či trojka z písomky .. ako ju potom zvládnem ? Môj priateľ je super, aj keď viem že ma miluje niekedy tomu neverím. Pritom spraví všetko čo mi na očiach vidí. Viem že ma lúbi ale aj tak mám stale pochybnosti...prečo ich mam..ja ich nechcem :( Som sama so sebou nespokojná, nespokojná so svojim zmýšľaním a konaním...chcem sa zmeniť lebo nedokážem nič len sa ľutovať...a tak strašne to na sebe neznášam. Hlavne nedele sú také kedy mam pocit, že nič nestíham...stiahnutý žalúdok od soboty lebo ide pondelok a škola..priateľ odchádza na vš a ja mam pocit, že ma opúšťa navždy...pričom sa na víkend vždy vracia.
Ľudia pomoc .. už som skúšala aj lieky a nič nepomáha :(

Moireal

Luxury problems. Ja uz fakt nechapem aki stastni ludia dokazu mat depky. Ty keby mas moj zivot, tak neviem co spravis. :-D
Studena sprcha dievca ti jedina pomoze.

ToDik

Si ešte mladá a hlúpa a všetko prežívaš. Na frajera sa nespoliehaj lebo ak zistí ,že si takáto troska odíde od teba. Schop sa a pozbieraj sa. Kúp si niečo pekné. Poteš samu seba netreba ti len lásku ale stačí aj niekedy keď si kúpiš dáku kabelku alebo tričko. Poteš seba.