moj pribeh je dlhy,skusim ho skratit.mam muzs a dieta,no zamilovalasom sa do muza,ktory ma priatelku a dieta ktore chodi s mojim do skoly.ram sme sa zoznamili a chodili po skole s nimi von.mojmu milencovi odisla priatelka na sluzobku a v tom case som sa s mojim muzom hadala.hadky boli hrozne,ziaden sex...mala som chut na rozvod.zacala som si s milencom.myslim si,ze podvadzal preto,ze jeho priatelka ho moc nekontaktovala tak z nasratosti ju podvadzal.verim,ze sa mu pacim,ale preco len to?som zufala,lubim ho.on o tom vie,no ziadne city nedava najavo iba ked sa milujeme,tak dotykmi citim ze nieco citi.urco viac lubi tu svoju,no som nestastna ze moje city su silne :-(.neviem ako sa odmilovat.trpim... to mam za to,co som vyviedla,ale tak by som bola stastna keby ma miloval.mali dte aj vy taky pripad?date radu ako sa odmotat?
ako sa dostat zo sracky?
Hej a zabudol som, tu je to videjko ;-D
www.youtube.com
Hach,
názov témy mi hneď pripomenul veľmi kvalitný film s názvom Votrelci v hlavnej úlohe so Sigorney Weawher :-D
Ale vážne, tu máš videjko s hláškami z toho filmu a tu konkrétnu hlášku máš v 1minúte a 35sekunde :-D
A teraz k téme, neviem mám pocit že to píše trošku nezrelé dievča ktoré si robí srandu ale budiš. Ak sa mýlim tak soráč.
Ty aj ten tvoj milenec spolu spávate nie z lásky ale zo zlosti voči svojím partnerom. A ako sa odmilovať? Ľahko, sejde z očí, sejde z mysle. Čo to znamená? Že ak chceš zabudnúť prestaň sa s ním stretávať. Prestaň ho vyhlľadávať. Rob presný opak toho čo robí človek keď je zamilovaný.
jaja dakujem za nazor.asi mas pravdu,ale je to tazke,lebo sa skoro denne stretneme.myslim tym nahodne,lebo nase decka chodia do tej istej triedy.nechapem preco to robi.jeho priatelka je pekna zena,neozyvala sa mu,tak asi z nasratosti jej to vratil takto.ked dom sa ho spytala ci jej doveruje,tak povedal ciastocne.milovanie je s nim nadherne.stve ma aj to,ze ma vie viac uspokojit ako muz :-(.mozno aj preto som viac nanho namotana.jaaaj ja uz aby som sa odmilovala ,lebo sa moc neviem na nic sustredit
Ak je tvoj príbeh naozaj reálny, tak predpokladám že si veľmi mladučká a ospravedlňuje ťa len tvoj vek....V určitom veku by si jednoducho už mala vedieť, že ak muž s niekým spí, neznamená to automaticky že k nemu niečo aj cíti....ženy/dievčatá sú viac emotívne, ak s niekým spávajú , zväčša sa aj citovo zaangažujú, mužovi stačí že má dobrý uspokojivý sex aj cez citov....samozrejme ak pán Boh dá aj motyka môže vystreliť - a pri sexe sa môže zaľúbiť aj muž, ale je to veľmi veľmi nepravdepodobné....takže ak je to naozaj pravda, ukonči s ním vzťah, ak by k tebe niečo cítil, odišiel by od manželky....Budeš vždy len tá druhá, nech by ti tvrdil čokoľvek....Ak ti ide len o sex - v pohode,ale ak si zaľúbená - ukonči to, lebo sa budeš len trápiť.....
filip rada by som,len to sa vobec neda :-(.myslim nanho denne a nedokazem sa ho vzdat.keby sa vykaslal na svoju,tak je to jednoduche,len on to neurobi lebo ma s nou dieta.myslis,ze spava so mnou len tak?ty ako muz,citil by si nieco k milenke ked uz by si s nou spaval?
Iiiii, ako vieš, ktorá verzia je pôvodná? /Iba v rámci srandy, dúfam, že to nezačneš rozoberať/. Páá
Vsak vies co mas robit - prerusit s nim akykolvek kontakt a po niekolkych mesiacoch ta to prejde.
V pôvodnej verzii si ide na ľad zatancovať:-) Wenn es einem Esel gutgeht, geht er aufs Eis tanzen.
Tomu sa hovorí: "Keď je somárovi dobre, ide sa na ľad šmýkať."
uprimne,vazne to nieje vymyslene ! :-(