Dobrý deň,chcela by som sa opýtať či mal niekto taký problém alebo ako by ste to riešili.Už asi 9 rokov mám zvačšené lym. uzliny na krku, chodila som po rôznych vyšetreniach krv,usg uzlín, bolo mi povedané že je všetko ok asi pred rokom som začala mať bolesti hlavy mala som robenú MR všetko ok, že vraj to bude z chrbtice + asi rok do zadu sa mi na krku približne pri klučnej kosti spravila taká spuchlina nieje to veľké ale vidno to bola som 3x na usg u toho istého lekára on povedal že to môze byt tuk, bola som u iného lekára na usg ten zasa povedal že tam nič nevidí.Mám divné pocity z lekárov teraz neviem či oni hovno vedia alebo či ja preháňam :( Neviem na koho sa mam obrátiť :( Mali ste podobný problém?
Lymfatické uzliny na krku
Ja mam uz viac ako dva roky hmatatelne, zvacsene uzliny v slabinach. Tiez som chodila po vysetreniach a vsetko je vraj ok. Aj ja sa trapim, aby z toho nebolo niekedy volaco horsie...ale tak mozno sme prekonali volaku infekciu, o ktorej nevieme...
Na infekčnom som bola toto všetko dobré mam, aj krv mam dobrú a lekárka mi vravela ze mi nechce vybrať uzlinu na rozbor lebo niekedy do toho zbytočne iba pobabrú a moze byt z toho iba horšie.Neviem fakt čo mam robiť :(
neprekonala si nejaku infekcnu chorobu?mojej mamine ostala celozivotne zvacsena uzlina od prekonania mononukleozy..
nenavrhli ti žiaden z nich že by z toho zobrali vzorku...? chod si za tým..
bola si na infekčnom predpokladam...