Zdravím, ja viem, že už tu sú podobne témy, ale... clovek nikdy nevie. Ide o to, že ma veľmi bolí pri prehĺtaní. A nie je to taká bolesť ako keď máte angínu a tento symptóm to sprevádza, takúto bolesť som mal včera, mal som teplotu zvýšenú a bolelo ma pri prehĺtaní, tak som bol na tom, že aha angína. Dnes mi už je ale dobre, akurát ta bolesť pri prehĺtaní sa zhoršila... :/ Akoby som mal napuchnuté mandle alebo neviem čo môže byť este v hrdle napuchnuté... Cítim taký stiesnený pocit pri prehĺtaní, akoby tam bolo niečo napuchnuté. A bolí to viac ako včera. Neviete mi prosím poradiť, čo by mi na to pomohlo? ĎAKUJEM
Bolesť pri prehĺtaní
Treba ist k lekarovi, nech ta vysetri urobi CRP a uvidi sa. Ak je to uz angina tak ATB, ak to mavas casto a len latentne tak Bactoral, Imunor, Salvia ....
Ja som mala to iste v lete ked som uplne rozhorucena vypila na ex studenu vodu. Neboj tak do tyzdna to prejde, skus kloktat salviovy caj, pi zazvorovy a tie pastilky na cmulanie mi trochu pomohli. Ale tak ak si si neni isty chod radsej k doktorovi :)
Menej fajcit kamaratovho dudla
Mas na mandli biely povlak? Skus sa postavit pred zrkadlo a otvorit usta, vyplaz na seba jazyk a vsimni si ci tam je biely povlak, alebo nie. Ak ano, ide o anginu. Ak nie, moze to byt cokolvek infekcne mozno..a to by som uz riesila cez lekara