Uspesni ludia

Príspevok v téme: Uspesni ludia
Miiiichela_1974

Ahojte. chcem sa spytat, ci poznate vo svojom nejakych "uspesnejsich ludi" (myslim tym pracovne, napr. riaditelov spolocnosti, prip. veduci oddeleni vo vasej firme a pod.) ktori su single. Totiz ja mam pocit, ze vo svojom okoli poznam taketo "karieristky" co su single len zeny. Muzi pokial maju nejaku karieru, tak maju aj zenu, prip. priatelku. Z toho mi teda vychadza, ze my zeny dokazeme tolerovat partnerom pokial byvaju dlhsie v praci, kdezto opacne to akosi nefunguje. Ja som veduca v nasej firme, byvam niekedy v robote dlhsie a kvoli tomu som prisla uz o druhy vztah... Je toto normalne, aby zeny dokazali tolerovat muzom ich pracu a muzi zenam nie??? Dakujem, Michaela.

fotona

ano poznam a tie baby su zadane, dokonca dve z vedenia sli teraz na matersku a dokonca jedna sa chce za tri mesiace z nej vratit, cize skoro hned po porode! A dvaja chlapi s inzch oddeleni, su slobodni a pritom jeden z nich je fesak. Podla mna to zavisi od chlapa, mojmu vobec nevadi, ze chodim do roboty, dokonca ma do nej vozi a brava z nej, aj ked som dlhsie, on chce, aby som si robila karieru. Ale je to samostatny typ chlapa, vie si sam hodit pradlo do pracky, povysavat, ist so smetami, stravujeme sa mimo domu, cize nic po mne nevyzaduje.

DontWorry

Zalezi ako dlho sa zdrziavas po zaverecnej v praci a ci si nosis pracu aj domov. Poznam muzov na veducich poziciach a ano maju partnerky aj deti. Ale zaroven aj s takymi muzmi sa zeny hadaju len do toho nevidis. Vies ked nahodou travis v praci cas az.do neskoreho vecera a potom ju riesis aj doma tak koho ma bavit sa prisposobovat tvojej kariere. Musis sa pozriet na to aj takto...len ty mozno prehliadas pocity tych muzov.