PoMoC:)

Príspevok v téme: PoMoC:)
sunny232

Ahojte všetci ja by som mala par otazok.Prosim o zodpovedanie aspon niektorych alebo najlepšie by bolo všetkych:) prva: môže mať nejaku chorobu muž ked si dosť často svrbi penis?
druha: ešte som panna...bojim sa prveho sexu ale lubim svojho priatela:) bojim sa tehotenstva a toho že sa do mna nevmesti...:(... bude to boieť?krvacať budem?

otazkovatel

ahojte....mam otazku....ak sa semeno dostane na zensky poh. organ...myslim iba na povrch...teda "zvonku"....je tam riziko otehotnenia.....ak ano kolko percentne...prosim o pomoc...

otazkovatel

ahojte....mam otazku....ak sa semeno dostane na zensky poh. organ...myslim iba na povrch...teda "zvonku"....je tam riziko otehotnenia.....ak ano kolko percentne...prosim o pomoc...

janetinka

ahoj. nemás sa čoho bát, raz to aj tak predsa vyskúšas. partner určite do teba vnikne aj ked mozno nie na prvy krát, toho sa neboj. mozno budes citit nejakú malinku bolest na uaciatku ale potom to bude v poriadku, neboj sa, hlavne sa uvolní, nebud napata lebo fakt to bude tazsie. ak si partner radsej nie je isty, pouzite radšej kondom, nedavkuj sa radšej liekmi. tak vela stastia

qiu

na tú prvu ti neviem odpovedať. A čo sa týka tej druhej: ked chalana ľubiš a on teba tak sa nemáš čoho báť a ak to k tomu obidvaja chcete. Tehotenstvo... no najlepšie je dať si predpísať antikoncepciu, ale ani kondóm neni zlý - je hlavne lacnejší... Neboj vmestí sa do teba :) mám to odskúšané tiež som mala chalana tak trocha viac obdareného a tiež som mala obavy ako to dopadne, ale nakoniec to bolo super... nemalo by to bolieť, ale použite lubrigant..je to zázračná vec... To či budeš krvácať ti neviem povedať, ale je to možné... ael zase si nemysli že neviem koľko...najviac malá škvrna... tak držím palce nech vám to vyjde...