zdravím. rada by som sa informovala čo si myslite o tomto nápade.. som dva roky po strednej skole. prvy rok som brigadovala v jednom salone, popri tom som si robila uctovnicky kurz (3 mesiace, 6kurzov, viac ako 220 hodin dokopy) a ziskala som certifikat. potom som sa prihlasila na vysoku skolu, ze to skusim. ale nezvládam to, nebaví ma to, a nie je to to čo by som chcela robiť a venovať sa tomu. preto ma napadlo si zalozit svoju firmu na uctovanie, samozrejme asi s niekym skusenejsim, kto sa v terj oblasti dlhsie pohybuje. dakujem na nazory
založenie účtovnickej firmy
Urcite by to islo, ked ta to bavi. Ale naucila si sa tam realne nieco? A ake uctovnictvo chces robit, jednoduche ci podvojne?
Niekto skuseny bude za to brat plat min.1200 e v cistom. Na to aby si ho zaplatila si musis podchytit niekolko firiem.
Zalozit si vlastnu uctovnicku firmu sa odvazi v podstate len ten, kto tam par rokov robil, vie ako to chodi a "ukradne" si so sebou svojich klientov, no a ty mas len kurz.
Sny su pekna vec, nechcem ti brat iluzie, ale podnikat na Slovensku je o niecom inom.