Posledne dni rozmyslam ze by som si spravil nejake zasoby keby nieco. Ale nechcem to prehanat a tak ma napadlo ze by som si jednoducho kupil 20kg cestovin. Tie sa nepokazia nestoja vela a ak bude zle tak staci trocha vody a aj bez varenia sa daju jest. Ma niekto este nejaky napad na potraviny ktore sa nekazia a nezaberaju Vela miesta, alebo akekolvek ine postrehy?
Preparizmus
Iiiii no a tak sa rozpadne EU.. a co ma byt? inak ie zemieaky ti nikto pestovat nebranit.. kolko sotji polnohospodarska poda na vychodnom SK? 1-2 EURA/m2
napr tu
Tu ide o to, že kto nahradí USA vo svete a nie o to, že sa profesionálny biznisman stal prezidentom. Z EÚ odchádza Anglicko, kto bude ďalší, nikto nevie. A to, čo sa stane potom, si už domyslí isto každý sám. Každému len pomáhať, lebo to, lebo tamto, lebo hento. Nebolo by lepšie, keby ľudia dostali pekne kus pôdy, aby si posadili aspoň zemiaky, už keď nič. A teraz nemám vôbec na mysli ľudí, ktorí k nám prichádzajú z úplne iných kultúr, ale mám na mysli našich ľudí.
Na mrago Trumpa, umrela som z najnovsej casti South Parku. :D Kazdemu odporucam. :D
A Trump nebude taky blbecek, ked sa viackrat dokazal vyhrabat z bankrotu. Som zvedava, co poriesi s tymi mensinami.
Vehicle zu si videl neorganizovany protest, ze by sa ludia len tak zodvihli a nahodou v ten isty cas vybehli protestovat????
inak imho je to sibnute podobne ako protesty proti ficovi.. je demokracia ludia si ho zvolili a nema zmysel protestovat.
imho dolezite je skor ako sa zachovali trhy a tie posilnili po jeho zvoleni..
Aj tie protesty proti Trumpovi su organizovane. Obycajny clovek naleti na vsetko.
s tym trumpom to nic nema, len ma to tak napadlo... lebo je to fakt investicia za par eur ktore clovek bezne len tak vyhodi a stat sa moze vselico.. napr vybuch sopky :) staci do ggogla zadat rok bez leta alebo poriadna slnecna erupcia atd... akoze je mi jasne ze ta sanca je velmi mala ale aj tie vydavky su velmi male
hlavne vela sena
*26 kilogramov, samozrejme.
Moja sesternica dostala v dňoch 15.7.2016 a 25.10.2016 potravinovú pomoc od štátu. Hmotnosť každého potravinového balíčka bola cirka 13 kilogramov, spolu 25 kilogramov. Prvý balíček obsahoval najmä múku, štyri konzervy bravčového mäsa, päť sáčkových polievok, štyri konzervy sardiniek a dve konzervy tuniakov. Obsah druhého balíčka bol podobný, až na skutočnosť, že časť potravin musela "ustúpiť" hygienickým potrebám - prhľavový šampón na vlasy, dve mydlá, zubná kefka a zubná pasta.
Väčšina potravin obsahu prvého balíčka a celá potravinová časť druhého balíčka zostala nedotknutá.
Ak - reagujem na autora tejto témy - máte záujem, dajte na seba kontak, pomocou ktorého by sme sa mohli dohodnúť na štedrej potravinovej zásielke.
Žiadna vojna nebude, tak sa ani na nič netreba preparovať.