Problém s matematikou

Sebi

susi30 ďakujem ty za radu. Samozrejme sú predmety čo mi idú lepšie. Ako najhoršia je matematika. Ale čo už. Už človek nevie čo má s tým robiť. Ale určite je jasná jedna vec, a to že: matematika nejak nesuvisi s inteligenciou človeka. Kto ju vie vie, a kto nie tak nie. Ja mam o tom taky svoj nazor.

Sebi

Miachael ale prečo my to píšeš v ženskom rode. Ja tam mám Sebi. Ale to je jedno. Ďakujem za radu ale takéto testy to neprichádza do úvahy.

Miachael067

Odporúčal by som ti zamerať sa na to čo ti ide, z matematiky sa snaž nech máš aspoň tu 4ku už aj samotný učitelia hovoria že nevadí keď budeš mať zn niektorého predmetu 4ku pretože nie každý môže byť dobrý vo všetkom (alebo v tomto prípade v matematike).
Ak by si predsa len chcela vedieť presnejšie v čom si dobrá a v čom vynikáš daj si spraviť scan svojej DNA neviem či sa do dá niekde na Slovensku alebo v Česku stojí to myslím si že okolo 200-500 eur čo som minulý týždeň pozeral ale nie som si istý, o poslednej cene o ktorej som si istý že bola tak sa cena pohybovala na úrovni 2000eur. Ale posledné články naznačujú že cena spadla.
Ale budeš vedieť všetko náchylnosť na choroby, aké máš genetické predispozície atď atď

Messje

Su ludia co su dobri v matematike,fyzike,chemii....a su ludia ktori su z tychto predmetov mimo ale su dobri v sounds...znamena jazyky.Ak ti nejde matika,skus sa dat na cudzie jazyky.
Poznam jedneho doucovatela matematiky. ..je fakt dobry...Ale ked som sa ho opytala ci hovori anglicky...omluvil sa.Vraj na jazyky jeho mozog nereaguje.

susi30

sebi, ja by som ti o tom vedela rozprávať - vôbec sa tým netráp.... ja som bola takisto, chodila som na doučovania, aj cez prázdniny, vyskúšala som všetkých učiteľov, dokonca už aj presné príklady mi dali, ktoré budú na písomke, a výsledok vždy rovnaký - 4, 5....veľa preplakaných nocí... mama už nevedela čo somnou. Z ostatných predmetov 1. Predstav si v prvom ročníku na strednej som mala mať na vysvedčku čisté jednotky a z matiky som prepadávala - nakoniec mi dali trojku a kvôli matike som nebola nikdy vyznamenaná.... proste nevedela som sa to naučiť, nenávidela som matiku.. učiteľka ma vyvolala k tabuli nadiktovala kilometrový príklad, ja som myslela že je už vypočítaný a to bolo iba zadanie :D :D. orientovala som sa na jazyky, hlavne na nemčinu.... A vieš čo robím teraz ? účtujem.... účtujem v nemčine, robota ma baví, a to mám najťažších klientov :D. Hlavne sa kvôli tomu netráp, dôležité je , aby si monitor dal aspon na 4, určite dáš, odpíšeš, spolužiaci pomôžu.... veľa štastia

Sebi

Ďakujem za odpoveď. No uvidí sa čo z toho bude. Ale ja mám problém len s matematikou ostatné je pohoda dá sa zvládnuť ale toto je najhoršie. Samé počítanie, samé rovnice a neviem čo a človek sa v tom stratí. Ešte raz ďakujem za odpoveď :)

Gabika007

Jednoducho počítaj, počítaj a počítaj! Denne cvič a neboj sa! Čítala som, že s matematikou sa buď narodíš alebo nie a nič extra s tým už neurobíš. Monitoru sa neboj, aj keď ho neurobíš najlepšie, zas až tak na tom nezáleží! Zameraj sa na iné predmety, ktoré ti idú. :)