Dobrý den so svojim priatelom som bola skoro styri roky. Strastne som ho milovala a viem ze aj on mna. Aj ked sme sa posledny rok dost hadali lebo začal uprednostnovat kamaratov. Rozisli sme sa. Stale ho vsak milujem a viem ze aj on mna. Skusala som ten vztah zalepiť inym muzom no pochopila som ze to nejde. Viem ze on priatelku nema , sme v kontakte zavolame si napiseme si .. Minuly tyzden som mu vyznala lasku ze ho stale velmi lubim, on napisal ,, prepač sam neviem" neviem co mam robit ... mam trvat na stretnuti mam sa o nehosnazit alebo tomu dat čas a neozyvat sa ? Hrozi vsak ze jeho kamarati ho odo mna uplne odhovoria lebo ako som sa dopocula dost ma pred nim ohovaraju a su radi ze sme sa rozisli Neskutocne ho lubim a strasne ma to trapi... Cele dni len plačem a rozmyslam ako to napravit. Poradte mi prosim :(
dať mu čas?
Teraz tomu musis nechat trochu volny priebeh, inak to nejde, ked nevie. Bud mu zacne nejaky chrobak v hlave hlodat alebo nie, prvy krok si urobila, vie o tvojich citoch, chvilu pockaj ked tak. Vie o tebe, mozno mu zacnes chybat aj ty.
revat kvoli chlapovi je najvacsia sprostost na svete, ver mi oni zato nestoja aby si revala a mrchala casom.
musim suhlasit ze tu uz ani cas nepomoze..
neviem ci tu je zrovna este nieco na premyslanie
jeho kamarati ho uz odhovorili ak to nechapes.nemyslim si, ze sa vrati ked ste od seba dlhsie a za tu dobu sa on o nic nesnazil, len ty stale. a ano daj mu cas-neozyvaj sa mu viac,netrvaj na ziadnom stretnuti, naopak vyhybaj sa mu a mozno mu zacnes chybat a najde si ta sam, o com ale dost pochybujem...ked chlap napise nieco v zmysle...,,prepac, ale ja neviem..bla bla..tym ta odmieta len ta nechce odpalkovat, ale istotne je koniec inak by ta nenechal aby si si nasla druheho. Game over.pochop to, nemas na vyber
cas? este? prosim ta uz nie
dont worry ma imho pravdu.. rozmyslaj ako by to bolo. ty si mu ajsne povedala co chces a on sa nechytil. ak by si sa teraz ftirala a dajme tomu ze sa aj date dokopy tak budes v Tom vztahu ta co dolieza a on ten co ho ukonci kedy ho napadne lebo vie ze dolezies.. a po par meisacoch sa aj tak rozidete..
Ja by som ho absolutne neriesila ak si ma po styroch rokoch nevazi kvoli kamosom. Netvrdim ze nema tych kamaratov mat, ale zacat ti kaslat na hlavu kvoli nim? A nevediet sa ta zastat pred nimi ak oni ohovaraju? Po takej odpovedi by som sa odmlcala. Tym ze sa budes viac snazit tak on ta bude mat viac na haku lebo vie ako na nom lipnes. Keby si ta cenil tak nedopusti tak lahko rozchod.