Posilovna

Príspevok v téme: Posilovna
0vecka

neviem ci ste si to vsimli ale vzdy sa najde v posilovni Vela ludi ktori cvicia uplne nezmysli, alebo cvicia vylozene zle. Myslite si ze ma zmysel im dohovarat? Ja casto rozmyslam ze ako mam zareagovat. Mne ked niekto nieco povie co sa fakt nestava casto tak obcas potom v praci googlim a ked zistim ze mal pravdu tak to zmenim.

Myslite si ze ma zmysel davat cudzim ludom rady?

hortenzia

nj, taka Czoborka :))
este k tym radam, ma napadlo: “Rozdávať rady je zbytočné. Múdry si poradí sám a hlupák aj tak nepočúvne.” :)

hortenzia

Tak to asi nie je moc pre baby. Ale diky. No a ten dedko, ano, presne na takych sa treba vykaslat. Taki drzaci a neprijemaci su vsade. Akurat ti pokazi naladu.

0vecka

hortenzia ak by si chcela nabrat svaly alebo silu tak ano :) ale inak ani moc neviem... ja idem vecsinou silovy trening :)

na mna raz jeden dedek vyletel .. daval nejakych 100kg na mrtvy tah a krcil ritom chrbat este sa tam taky pubertaci ujebavali ze stary bude chodit v pravom uhle... tak som mu to nenapadne povedal a strasne sa nasral ze co sa do toho staram :-D

vylozene to robil nejako takto :
sportblog2000.weebly.com

hortenzia

Mne kebyze si poradil, tak sa potesim velmi. :) Ini su kadejaki, niekto tak, niekto tak. Ozaj, neporadil by si mi take zaciatocnicke stranky a rady, ako zacat cvicit? Dakujem :)