Zdravim,
uz mnoho rokov ma trapi problem, ze mam akoby "nedorastene" telo. Nejde mi o vysku ani hmotnost, nepotrebujem byt mohutny ani sexi borec v plavkach, ale vadi mi velkost niektorych casti mojho tela, napriklad mam velmi (fakt velmi) detske/dievcenske prsty a cele ruky, **extremne** tenke zapastia, male ramena aj cele torzo. Nejde mi o pribratie hmotnosti ani vypracovanie svalov, ale o to, ze akoby moja samotna kostra (okrem rastu do vysky) ostala bez zmeny od mojich 10tich. Vyska sa mi nezmenila asi 2-3 roky. Mam fakt ohromne body issues uz len pri noseni tricka s kratkym rukavom. Robi mi problem sa s niekym objimat alebo drzat niekoho za ruku, pretoze musim mysliet na to, ako si druhy clovek hovori, ze mam ruky ako palicky (a aj si to hovoria). Mam frajerku, ktorej to vobec nevadi, co je super, kazdopadne po nespocetnom mnozstve snad kazdodennych narazok od ludi na moje telo je mi hrozne (takze rady ako "netrap sa vzhladom" a "nevsimaj si, co ti hovoria" si neprosim).
Chcem sa proste spytat, ci je este nejaka sanca, ze by mi s rastucim vekom este mohli tie drbnute ruky dorast, alebo som do smrti odkazany na toto. Ak by to malo byt az v 30, budem rad. Pripadne, co mam jest alebo ako mam cvicit, aby som nejako este podporil rast.
Takmer nesportujem. Nikdy som nedrzal nijaku dietu, v rodine mame prirodzene velmi chudych ludi, ale takto extremny som len ja. Nesralo by ma to az tak, keby som to aspon raz v zivote videl na niekom inom mojho veku, bohuzial, pokial neslo o ludi s nejakou vaznou diagnostikovanou chorobou, tak som jediny s mojimi mikro rucickami.
Dakujem moc za odpoved!