chalan, 19 rokov, 58 kg, 178 cm, extremne podvyvinute telo

Príspevok v téme: chalan, 19 rokov, 58 kg, 178 cm, extremne podvyvinute telo
Dr_Bohlav

Zdravim,
uz mnoho rokov ma trapi problem, ze mam akoby "nedorastene" telo. Nejde mi o vysku ani hmotnost, nepotrebujem byt mohutny ani sexi borec v plavkach, ale vadi mi velkost niektorych casti mojho tela, napriklad mam velmi (fakt velmi) detske/dievcenske prsty a cele ruky, **extremne** tenke zapastia, male ramena aj cele torzo. Nejde mi o pribratie hmotnosti ani vypracovanie svalov, ale o to, ze akoby moja samotna kostra (okrem rastu do vysky) ostala bez zmeny od mojich 10tich. Vyska sa mi nezmenila asi 2-3 roky. Mam fakt ohromne body issues uz len pri noseni tricka s kratkym rukavom. Robi mi problem sa s niekym objimat alebo drzat niekoho za ruku, pretoze musim mysliet na to, ako si druhy clovek hovori, ze mam ruky ako palicky (a aj si to hovoria). Mam frajerku, ktorej to vobec nevadi, co je super, kazdopadne po nespocetnom mnozstve snad kazdodennych narazok od ludi na moje telo je mi hrozne (takze rady ako "netrap sa vzhladom" a "nevsimaj si, co ti hovoria" si neprosim).
Chcem sa proste spytat, ci je este nejaka sanca, ze by mi s rastucim vekom este mohli tie drbnute ruky dorast, alebo som do smrti odkazany na toto. Ak by to malo byt az v 30, budem rad. Pripadne, co mam jest alebo ako mam cvicit, aby som nejako este podporil rast.
Takmer nesportujem. Nikdy som nedrzal nijaku dietu, v rodine mame prirodzene velmi chudych ludi, ale takto extremny som len ja. Nesralo by ma to az tak, keby som to aspon raz v zivote videl na niekom inom mojho veku, bohuzial, pokial neslo o ludi s nejakou vaznou diagnostikovanou chorobou, tak som jediny s mojimi mikro rucickami.

Dakujem moc za odpoved!

cnc

skus dodrzat nejaky jedalnicek s dostatocnym mnozstvom bielkovin,tukov a sacharidov..a popri tom cvicit aspon trochu popripade navštív lekara s tym ze si ako podvýživeny...mohli by ti skusit zmerat hodnoty hormonov v tele popripade aj doplnit ak by boli zle....mal som kamosa ktory bol strasne chuducky a nizky...to sme boli na zakladke...viem ze s tym chodil k lekarom kde mu davali asi nejaky hormon...teraz je sice chudy ale vyrastol postupom casu...chodil tam dost dlho ale myslim ze lepsie ako keby mal mat 150cm a 40kg

hortenzia

Jej aj ja by som chcela vidiet fotky. Moj priatel ma tiez take palicky, teraz som zarazena, ze snad sa kvoli tomu neuraza alebo netrapi. Podla mna je krasny a svedci mu to. On ma ale zle stravovacie navyky a takisto malo cvici. To co on nazyva cvicenim by nikto okrem neho tak nenazval. :)

0vecka

odfot si tie prsty.. lebo takto je to tazko.. ludia si niekedy len tak robia srandu a pritom to vobec nemusi byt zle. Mne to tiez raz jedna kamaratka povedala ze mam ruky (dlane) ako zena mal som asi 18... som bol debil ze som si to tak zobral a zacal posilovat bez rukavic ... teraz mam ruky ako robos :) ale z pohodlnosti zu s rukavicami posilovat nebudem.

LiliD

Tak to si naozaj podvyziveny. To ze tvoje telo vyzera tak ako opisujes je jedine z toho ze mas naozaj nizku vahu. Vsetko sa da ale zmenit. Nie je vobec hanba ist s tym aj k lekarovi. Nech ti poradi, ako sa stravovat. A to hovorim bez srandy. Je dolezite aby si jedol casto a vacsie porcie. Normalne jedla (lebo mam aj kamaratov ze su tiez velmi chudi, a jedia sladkosti blbosti.. a nepriberaju jednochudo. Sama tomu nechapem :D ) je urcite dobre aj keby si zacal cvicit aby si nabral svaly aj. Drzim palce! Urcite sa to da a casom sa aj tvoje telo zmeni ;) a budes ovela viac spokojnejsi a hlavne zdravsi. Treba byt trpezlivy a vydrzat.