Kompletna zmena osobnosti - sebavedomie, strach, nuda, stereotyp..

Príspevok v téme: Kompletna zmena osobnosti - sebavedomie, strach, nuda, stereotyp..
Saska13

Ahojte ..asi tu uz podobnych tem bolo vela ale kazdpadne..ani po precitani milion motivacnych knih o sebarozvoji ci stasti stale nedokazem zmenit svoju osobnost a potykam sa neustale s tymi istymi problemami....v hlave mi hmyria tie iste myslienky, v istych situaciach proste nedokazem zamedzit strach, neverim si a podcenujem sa, neviem si stat za svojim, proste moja osobnost je labilna, citim sa prazdna a bezducha, casto sa nudim a nenachadazm v zivote radost...neveim co robit, inak mam relativne ok pracu, partnera, kamaratky, konicky, proste robim aj co ma bavi, /relativne/ nesedim doma, vzdy sa zamestnavam nejakymi aktivitami aj zajdem von a podobne..ale stale je to rovnake, to ako reagujem na veci, moja pasivita, neschopnost aktivity, nedostatok motivacie a celkovej chute do zivota, vobec chut tvorit, a pod..akoze veci ma trapia a pozastavujem sa nad nimi, ale nemam silu nic menit, neviem ani ako, stale sa opakuje to iste..podarilo sa niekomu z vas fakt zmenit a ziskat nejak motivaciu a chut zit, zmenit sa na aktivneho a tvoriveho cloveka ? alebo sa to neda...
a sorry, viem ze mnohi poviete ze si nevazim zivot, ale ja si vazim, a nemam depresiu alebo co, som vdacna za vela veci, a vela dobreho je v mojom zivote, aj vela srandy a podobne..len tieto horeuvedene pocity aj tak pretrvavaju..

dajanka090

ahoj ,som uplne ako ty :) len ja mam 31 , a zacina sa mi prejavovat depresia ,ktorej nerozumiem :( mam uplne totoznu povahu ako ty ,uz mam aj dieta .. ale ja stale neviem kto som , neverim si ,vela krat vsetko co robim srdcom robim zle . vzdy je to zle ! ale ja neviem rozmyslat rozumom !(ale hlupa nie som , viem sa o seba postarat ) som nostalgicka , apaticka , ku vsetkemu sa musim strasne dokopavat .. neznasam riesenie nejakych starosti .,radsej dam hlavu do piesku .. ... citim sa ako blazon , ze ludia riesia veci ,ktore mne su uplne ukradnute .a veci ktore nemusim riesit riesim, hovadiny .. ja neviem , vravi sa , ze clovek by sa mal mat rad taky aky je ,ale ako sa mozem mat rada ,ked vsetko robim zle , moj vnutorny hlas mi nasepkava ,len vsetko zle .. ked sa mam nad niecim rozhodnut ,a zvolim ,nieco ako citim ,je to proste zle .. lebo rozumom si zvolit neviem , to sa mi stane malokedy .. uz som sa tolko krat popalila ,pri tom ako sa zle rozhodla .. :( obdivujem ludi ,co sa vedia rozhodovat spravne ,a ich vnutorny hlas a rozum im nasepka vzdy to spravne .. aj ja som precitala vela knih a rozvoji osobnosti ,ale nepomohli mi .. citim sa ako keby som isla sama proti sebe .... :(

Saska13

ake knihy ?
namotivovat sa zit celkovo, proste byt aktivny clovek s chutou do zivota..a nie pasivny, stale v strachu zo zmeny a pod..

Iiiii

Stačí len maličkosť, vyberať si iné knihy a máš po probléme. Keď si sa naučila receptúry ako sa namotivovať, v poriadku, ale pre aký účel si sa motivovala?