ako dalej ?

Príspevok v téme: ako dalej ?
marcela87

Co by ste robili, keby ze sa zalubite do cloveka ktoreho nemozete mat?...Aspon ja som o tom presvedcena ze to tak je a nedokazem sa pohnut z miesta.
A tiez, co mam robit, ked ho vidim denne a neviem sa na nic sustredit. V kuse si ho predstavujem, myslim na neho 24hodin! A On... ani nevie ze existujem.
Len mi tu znovu nikto neradte, ze ho mam oslovovat, usmievat sa nanho ako trafena, doliezat za nim a vnucovat sa. To vazne nedokazem.

marcela87

neviem o nom vobec nic...mozno ma tiez doma manzelku a deti, ktovie
viem ze sa bavi s babami ktore ja zrovna nemusim a pytat sa ich urcite na neho nebudem aj preto, ze jedna z nich moze byt kludne jeho priatelka, alebo tak nieco...
a parkrat ked som pri jeho kamaratoch a pri nom sedela na obede... celu dobu hodnotili zenske okolo, ako ktoru by poj.... , takze mi pride este ako decko, nie dospely chlap, neviem asi je*em na to :/

asineandrtalec

Aj ja som mala takéto dva prípady... No a nič. Postupne sa mi prestal jeden páčiť...A ten druhý sa nechce ženiť..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

asineandrtalec

Aj ja som mala takéto dva prípady... No a nič. Postupne sa mi prestal jeden páčiť...A ten druhý sa nechce ženiť..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

George cigan

Daj sa nim do reci, zacni s nim komunikovat nech o tebe vie usmej sa nanho proste to musis skusit inac sa budes trapit zbytocne ked nakoniec zistis ze nema zaujem v mojom pripade sa jednalo o zenu a tá mi sakramentsky motala hlavu a vysledok nemala zajujem sa stretnut mimo prace len flirt v zamestnani.

Stelinka

Pozri, ja milujem zenu, svoju kolegynu. Ma 2 male deti a manzela takze je to na totalku bez sance. A co robim ja? Stale na nu myslim, podlamuju sa mi kolena ked na mna prehovori, a neviem sa v praci na nic sustredit ak ju vidim. No neda sa s tym absolutne nic robit ani rozkazat si aby sme necitili. Musi to odzniet..

bodkaa

zatial co ty o nom snivas 24hod. vkuse, on niekde trtka inu :-D
ser nanho, lepsi vrabec v hrsti ako holub na streche

marcela87

kebyze aspon nic necitim, nenavidim to... a kebyze viem ze mam aspon nejaku sancu, tak do toho dam vsetko
a potom ked to nevyjde si mozem povedat ze na to ser*m
takto len stracam cas

Dejkana

Myslim, ze takmer kazdy bol v takej situacii...ja tiez. Je to hrozny pocit, lebo tak velmi by sme toho cloveka chceli, no neda sa to, je to nerealne...z akehokolvek dovodu. Treba nejako prijat ten fakt a uvedomit si, ze no co uz stavaju sa aj horsie veci. Mozno keby sme toho cloveka mali vobec ale vobec by to nebolo idalne, prave naopak. Skuste mysliet hlavne na negativa, uricte nejake su. V tomto pripade je dobre, ze dotycny ta nepozna. Ja som bola v pripade, kedy to bol moj kamarat a mal dlhodoby vztah, zenu ktoru si mal vziat...a hrozne som sa nutila nanho nemysliet a brat ho ako kamarata. Bolo to tazke hrozne, no nemala osm na vyber :) Neskor sa s tym clovek zmieri, lebo nema na vyber ;)