Asi som závislá na jedle a ničí mi to život!

Príspevok v téme: Asi som závislá na jedle a ničí mi to život!
Ziminea321

Želám vám krásny večer. Každý boží deň iba jem a jem a ležím! :( Nedokážem poriadne nič iné. Som zúfalá, od februára som pribrala 12 kíl!!! Na výšku 163 cm je váha 75kg a ak nie už aj viac obrovská! V živote som toľko nevážila :( Som mladá baba, cítim že chalani sa mi vyhýbajú oblukom a ani sa na mňa nepozrú.. Som vedomá že prežieranie a ležanie, teda žiadna energia, je spôsobené obrovskou traumou ktorá sa mi stala vo februári a vlečie sa so mnou do teraz. Chodím aj k psychológovi, lieky ale neberiem. Neviem si predstaviť pribrať ešte viac. No najhoršie je, že nemáme peniaze. Takže extra si vyberať jedálníček a tamto si kupovať šalát z hláv indickej princezny teda veľmi nemôžem :/ Chápem že sa treba aj hýbať. Prosím poraďte, ako zasa zhodiť, lebo mi to žerie hlavu. Žerie to mňa, mávam depresie, plačem každý deň! :(

oktobrova

No, vsetci, teda ja, to mame podobne ;) Keby sa z jedla nepriberalo, stale jem. Vedome sa krotim, aj ked nie vzdy. Ked nechces sportovat, prinut sa ist kazdy den na prechadzku, daj si ciel, kam sa prejdes. Ide o tu pravidelnost. Snad sa nieco zmeni. Ja ked som to dodrziavala, krasne som chudla.

denisaf

ahoj co sa ti stalo? inak presne viem ako sa citis taktiez som jedno zivotne obdobie zajedala stres. Ak ti mozem poradit este aj pomimo najdi si pracu zamestnaj sa tam nebudes moct jest cely den a lezat a zarobis si peniaze ktore potrebujete. Zabijes dve muchy jednou ranou . Ja som v robote tiez pekne schudla :) nabeham sa ale nestazujem sa :)

flosinka

viem , že financie hrajú veľkú rolu .. ale treba sa prispôsobiť .. kúp si mrazenu zeleninu , nejaké banány , jabka, čo máš rada ... a jedz len to a prestaň solit..

flosinka

keď sa len prejedas tak sa aspoň začni prejedať zeleninou a ovocím na začiatok a časom sa daj do kopy , sama to musíš urobiť , tu sú (na fóre)len teoretické rady do života ,ale prakticky sa musíš pohnúť ty a robiť niečo so svojim životom . Jedz veľa ovocia a zeleniny , pripadne si daj chlieb(kvaskovy ) len s maslom . Keď sa nudíš a preto myslíš na jedlo tak si sadni pred telku a pozeraj niečo , a čo najmenej jedz , alebo si prečítaj nejakú knihu . Buď doma a jedz hlavne zdravo , praktizuj to týžden , po týždni sa postáv a začni chodiť to fitka behať , pripadne do lesa. Mne je lepšie vo fitku preto Radim fitko.. napríklad ja som na tom momentálne podobne . Behanie som musela prerušiť (3-4x v týždni ) lebo sa uz 2 týždne neviem pozbierať z choroby ... a vďaka chorobe som spadla aj do depresii , že veľa vynechávam v škole (tento rok maturujem, nejde mi angličtina .. ), hádky s mamou ... a taktiež som to začala riešiť jedlom ... tiež som niečo pribrala ... dnes je to 3 deň , kedy jem len zeleninu a ovocie (samozrejme veľmi veľa zatiaľ ), od pondelka začínam behať opäť a rozhodla som sa u.plne vzdať živočíšnej stravy (3roky som vegetariánka ).. proste v skratke musíš začať teraz niečo meniť na sebe, inak spadnes hlbšie do tých temných časti psychiky a rozumu ...