takze zacnem vyskusal som ako prve acc long acetylcystein bol som u doktorky a dala mi atb doxycyklin na 3 dni najprv som mal zelene hlieny potom ustupili ale horsie bolo ze som nemohol nic vykaslat acc long mi chvilu pomohol ale akokeby sa potom nic nedialo,dalej som skusal cesnak cibulu kazdy den ale nic endromed zdalo sa mi ze este horsie potom som inhaloval borovicu tymiana stale nic stale chrcanie a hlieny nesli von horsie dychanie doktorka podozrenie na chocp dala mi sprej po spreji este horsie kurva na co ta chemia nato ze ona ma prachy za to??? vsertko co mi dala doktorka bolo horsie,potom som skusil po endromede mucosolvan retard tablety co konecne nieco sa zacalo diat ale po troch dnoch jednu tabletu co neni zle ale problem sa nekonci rano sa nieco dalo vykaslat po obede uz moc nie som si povedal idem este nieco dat kupil vincentku a pil aj inhaloval potom chrcanie bolo stale v robote cukriky halls a verbena zazvor ked som dosiel domov dal som si vincentku za pohar 3 deci a o chilu som pustil velky hlien konecne som sa citil cistejsi konecne chrapot ustupil a teda som ziztil ze vincentka vobec neni zla spolu so mucosolvan retard je pravda ze mozno mam nabeh na chocp ale ulavilo sami konecne priedusky sa mi dost rychlo zahlienia takze clovek skusa kadeco ale ulava bola skuste vyskusat