Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa dať čo najskôr do poriadku (vysunuté platničky a nadváha)

Príspevok v téme: Ako sa dať čo najskôr do poriadku (vysunuté platničky a nadváha)
solt

Dobrý deň,
pred 3 týždňami som bola hospitalizovaná v nemocnici. Seklo ma v krčnej chrbtici. Vysunutá platnička. Už zase. 1x sa mi to stalo keď som mala 15r -vtedy som nevedela sedieť, a robila mi problém chôdza. Cvičenie mi pomohlo ale trvalo to veľmi dlho. Teraz mám 22 a keď ma seklo, tak som sa nevedela otočiť v posteli, vstať z postele, odísť bez pomoci na wc. Tie bolesti boli neskutočné, Infúzie v nemocnici mi pomohli, no momentálne som schopná všetkého ale po určitej chvíli (napr. umývaniu riadu) si moje telo povie dosť, a potrebujem si ľahnúť. Nie som schopná 100% fungovať.A na liekoch fungovať tiež nechcem.
Ďalší problém je ten, že mám nadváhu a keďže veľa času trávim v posteli lebo veľa vecí nezvládam, to s mojou váhou nič neurobí. Zvykávala som cvičiť a naposledy som schudla 10kg ale asi som ich už pri necvičení pribrala naspäť. Viem, že moje telo potrebuje svalstvo hlavne kvôli tej platničke, ale ležaním to nezískam. No bojím sa robiť čokoľvek aby sa to nestalo zas
Čo mám robiť aby som bola čo najskôr ok a mohla fungovať na 100% a zároveň aby som bola schopná vykonávať cviky, vďaka ktorým by som trošku schudla?
Ďakujem