Partner mi lezie na nervy

Milos37

pravdepodobne o vášho vzťahu pomaly vyprchala láska.
nemáš niekoho iného? Nezapáčil sa ti v poslednej dobe niejeký iný muž a preto ti ide partner na nervy?
často sú za nezhodami v partnerstve bokovky.
najdeme si iný objekt s ktorým lepšie vychádzame ako s partnerom.

Primitiv

ja som to pochopil tak ze oni spolu nebyvaju a len sa obas stretavaju a preto mi to zu pride zabite lebo ponorka by mohla byt ak by spolu byvali .. takto maju aj cas osamote

n1 pro

"aj to,ze mi rano zavola a popraje "dobre ranko laska'' ma neskutocne otravuje..."
S toho vypliva len to ze cim sa sprava muz k zene lepsie tym ho ma viac v p**i
Nikol potrebuje muza ktory nebude pracovat pride domov opity jednu jej dobru prij*** a pojde spat . Som si isty ze ti nebude chybat vo vztahu chemia ;)

osol

domka, co sa ti nevidi, normalny problem. niekedy to je na rozchod, niekedy nie. pokial by mi bol extra blizky, ze ho dobre poznam, mam ho rada, viem, ze ma to prejde, tak by som s nim ostala, inak nie.

usmwvo

Nikol a pod. ....
co si to zase vymyslela za temu ,vked uz vymyslas tak aspon nieco inteligentne , precitaj si ten nezmysel po sebe ani hlavy ani paty

Fantasyi

Normalne mate ponorku, to sa stava v kazdom vztahu. Kazdemu obcas ten druhy lezie na nervy. Urcite sa netreba hned rozchadzat, to by si takymto sposobom dlho s nikym nevydrzala.
Obcas si aj partneri jednoducho musia od seba oddychnut, ziskat odstup, aby si mohli chybat a uvedomit si, ze maju toho druheho radi. Niekedy postaci jeden vecer, inokedy vikend, ci tyzden.

0vecka

tak podla mna je to na rozchod... sere ta a nejako ho neberies az tak pozitivne... ak nemate spolu decko tak neni o com...

Nikol822

A vsetko som mu povedala, on sa urazil, zablokoval si ma vsade mozne a za par hodin mi pisal ako keby nic....je to padavka...ja naozaj mam tak neskuyocne nervy z neho, ze sama tomu nechapem.....

Nikol822

U nas je to tak, ze ked sa pohadame tak nekomunikujeme, lebo ma ignoruje....potom dolezie a je vsetko fajn...
0vecka len mne vadi vsetko :) aj to,ze mi rano zavola a popraje "dobre ranko laska'' ma neskutocne otravuje...