Ahojte,
posledny mesiac priblizne mi ide partner straasne na nervy. Ked nieco urobi, ked ho pocuvam...Totiz sme sa pohadali lred tym mesiacom a odvtedy som taka protivna...sama tomu nechapem..myslite, ze ma to prejde?
Partner mi lezie na nervy
pravdepodobne o vášho vzťahu pomaly vyprchala láska.
nemáš niekoho iného? Nezapáčil sa ti v poslednej dobe niejeký iný muž a preto ti ide partner na nervy?
často sú za nezhodami v partnerstve bokovky.
najdeme si iný objekt s ktorým lepšie vychádzame ako s partnerom.
ja som to pochopil tak ze oni spolu nebyvaju a len sa obas stretavaju a preto mi to zu pride zabite lebo ponorka by mohla byt ak by spolu byvali .. takto maju aj cas osamote
"aj to,ze mi rano zavola a popraje "dobre ranko laska'' ma neskutocne otravuje..."
S toho vypliva len to ze cim sa sprava muz k zene lepsie tym ho ma viac v p**i
Nikol potrebuje muza ktory nebude pracovat pride domov opity jednu jej dobru prij*** a pojde spat . Som si isty ze ti nebude chybat vo vztahu chemia ;)
domka, co sa ti nevidi, normalny problem. niekedy to je na rozchod, niekedy nie. pokial by mi bol extra blizky, ze ho dobre poznam, mam ho rada, viem, ze ma to prejde, tak by som s nim ostala, inak nie.
bože toto sú problémy strašné
Nikol a pod. ....
co si to zase vymyslela za temu ,vked uz vymyslas tak aspon nieco inteligentne , precitaj si ten nezmysel po sebe ani hlavy ani paty
Normalne mate ponorku, to sa stava v kazdom vztahu. Kazdemu obcas ten druhy lezie na nervy. Urcite sa netreba hned rozchadzat, to by si takymto sposobom dlho s nikym nevydrzala.
Obcas si aj partneri jednoducho musia od seba oddychnut, ziskat odstup, aby si mohli chybat a uvedomit si, ze maju toho druheho radi. Niekedy postaci jeden vecer, inokedy vikend, ci tyzden.
tak podla mna je to na rozchod... sere ta a nejako ho neberies az tak pozitivne... ak nemate spolu decko tak neni o com...
A vsetko som mu povedala, on sa urazil, zablokoval si ma vsade mozne a za par hodin mi pisal ako keby nic....je to padavka...ja naozaj mam tak neskuyocne nervy z neho, ze sama tomu nechapem.....
U nas je to tak, ze ked sa pohadame tak nekomunikujeme, lebo ma ignoruje....potom dolezie a je vsetko fajn...
0vecka len mne vadi vsetko :) aj to,ze mi rano zavola a popraje "dobre ranko laska'' ma neskutocne otravuje...