Prosim ak sa niekto vyznate do vykladov snov, pomozte mi zistit vyznam toho mojho. Dakujem.
Hodinu dozadu som sa prebudila z hrozneho sna. Dost casto sa mi sniva o vlasoch a zuboch ale najma o smrti. Tento posledny sen vsak bol specificky tym, ze smrt tam vystupovala ako osoba, ktoru poznam a snazim sa ju z nejakeho dovodu najst. Dovod si pamatam len matne, polozit jej nejake otazky. Najjasnejsie si pamatam vsak pre mna najneprijemnejsiu cast sna. V patrani po smrti sa mi zjavovali rozne vyhrazne znamenia aby som s patranim presnala. Najprv to bolo len v podobe tienov a odrazov, ktore priamo mierili na mna, neskor vsak preslo do fyzickych utokov. Ako prve ma napadli muchy. Lietali mi okolo hlavy, do usi, pod tricko, trvalo to ako vecnost a zivo som to citila. Ako druhe ma napadli holuby, biele krasne holuby, ich sum kridel pocujem doteraz, ktore ma zacali dobat najma do hlavy a ja som sa branila kapucnou na bunde. Ked som konecne prisla za svojim znamym do nadherneho zdobeneho kostola (kde som sa s placom dokolenackovala), zostal zarazeny v akom stave som prisla. Varoval ma aj on. Na vsetko co som mu vypovedala, mi povedal, ze smrt samotna je len pozorovatel. Ze ma posluhovaca (synovca), ktoreho poslala na mna aby mi nazorne dal vediet, ze mam prestat. Hrozne som plakala v naruci toho cierneho pana a tym moj sen chvala Bohu skoncil. Slovami vsak nejde opisat ake pocity som pri tom zazivala. Preto dakujem za kazdu radu.
Zvlasny sen
ty mas teda desive sny. z coho?, sa prepchavas pred spanim, ci pozeras horory? ano, mas tam aj odpovede
Nikol, v tom sne máš na svoje otázky aj odpovede!!!