Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

darček pre partnera/partnerku

Mitt

Do ženskej netreba vrážať veľa prachov, najmä ak nezarábaš nadpriemerne. Bud je vo vzťahu s partnerom alebo s peniazmi. Ak s peniazmi, nech zdvihne riť a zarobi si.

a_dr1a

Frost. To je tazko takto napisat) Zvacsa som mala priatelov (sice som pouzila mnozne cislo ale nebolo ich az tak moc :D), ktorym nic nechybalo. A co kupis takym, co uz vsetko maju?) Tak ano, ked poznas ich zaujmy zaluby vasne konicky ai, da sa kupovat do aleluja)) ale zas ja som zvyknuta robit radost a obdaruvat hocikedy. A to vsetky bytosti, co su mojmu srdcu najblizsie, deti zeny muzi. A minam obcas az prilis, neraz ma kvoli tomu aj hresia)) a ak milujem, tak vtedy nepozeram na nic. No skor obdaruvam "netradicne nehmotne zazitkovo ai"

dobre uz bolo

tak ano pracujem v zahranici...a nemam sa zle..ale ja som taky ze na peniaze nikdy nepozeram..kazdy si mysli ze chlap v zahranici...zaraba neviem ake peniaze...ano ten ktory nic len sedi doma na gauci zaprdi sa kupuje suchy chlieb..tu je za chudaka pride domov a hra sa na nieco co neni...ale ja som taky ze neprisiel som tu len zarobit..ale zit..a zarobim odost viac ako na SVK ale je tu aj narocnejsi zivot..takze sa to trosku vyrovna... takze mne pride trapne ked niekto zarobi viac a kupi priatelke kvet..to mi pride ubohe..vsetci hovoria nejde o hodnotu darceku...ano je to pravda nejde az tak o hodnotu..ale zas nekupis jej kvet za 10e a ktomu ja neviem cokoladu ..proste treba si tu zenu uctit..a kupis dar primerane svojmu platu...takze ja nesetrim na zene urcite nie...

Messje

dobre uz bolo
Lenze napíš kolko zarabas pretoze ty si v cudzine.Kolko ti ostane po zaplateni vsetkeho co treba?
Tu ide co koho poteší. ..ak je niekto moc narocny tak treba aj 400 euro z vrecka vyhodiť

dobre uz bolo

sice uz daaky ten mesiac priatelku nemam...ale neriesil som ci ma meniny narodeniny alebo boli vianoce vzdy to bolo okolo 400e