Mam chut do seba naliat more alkoholu a nech je po mne. Zabere to?
Zabitie alkoholom
Uz ked nemas nijake hodnoty v zivote, tak maj aspon jednu jedinu. Na svoj zivot, ani na zivot ineho nikdy nesiahni. Ak mas financne problemy, tak chod robit do zahranicia. To je cele riesenie. A uz klud. A ked sa sanujes, tak si trhni.
Admin asi nečíta toto forum. Aká škoda. Niektorý ľudia sú psychicky chorý. Tak mali by niečo s tým robiť. Hm hm. Inak prezývku som si dala takú aká ma napadal. Alkoholička v skutočnosti nie som. :)
imho velmi nepravdepodobne ze sa ti to tak podari... najskor sa posablis a bude ti riadne zle... ked tak to treba s niecim skombinovat. sacok na hlavu skok z budovy prechadzka po zapade slnka nalahko v riadnej kose do lesa kde je malo pravdepodobne ze ta niekto najde, atd. kazdopadne treba dat bacha s alkoholom a zimou lebo Alkohol prekrvi koncatiny co sposobi rychlejsie umrznutie...
co by ludia, ktori uz nie su medzi nami, dali za to,aby mohli zit. A vy tu riesite ako sa zabit..
Nezaberie, keď už budeš mať v sebe približne 1-1,5L silného alkoholu začne ti byť tak zle že viac do seba nedáš a do 10-15 minút stratíš vedomie že nebudeš vedieť čo robíš a prebudíš sa buď niekde na vonku dozvracaný, alebo doma, alebo v nemocnici.
Akurát tak pekne oslabíš pečeň.
preco tu na fore citam,ze sa tu chce kazdy zabijat :D no nezabere ,,sa pogrcas jak diva svina .:D -- kolko mas rokov ?
Prepáč, úplne náhodou som si dala rovnakú prezývku
Nie rozhodne to nezabere :)
Zase si tu robí niekto srandu.