Dobry Den chcel by som sa spytat chcem nosit okuliare ale nie imidzovky ale normalne ci by ste nevedeli ako si pokazit zrak viem je to hlupa otazka . Ale typy ze nerob to prosim nepiste proste ale len trosku si chcem poskodit velmi nie . Za odpovede Dakujem
Chcem nosit okuliare
A keď naprší do okuliarov, to je úplne, že NAJ:)
Pokazit zrak ja som si ho polazil tym ze som cele dni cumel do pc nb tabletu alebo mobilu
David:) Ty si ale číslo. Asi viem, v čom je tvoj problém. Každému 19 ročnému chlapcovi, ktorý vyzerá na 15, je trošku nepríjemné, keď ho v robote prezývajú malý David a neberú ho vážne, vysmievajú sa, lebo ani poriadne nezarastá a má detskú tváričku a chudučkú postavičku. Ale na to naozaj budú dobré imidžovky s hrubými rámami a netreba si kaziť zrak naschvál. Prefarbiť si vlasy na tmavohnedo(čierna nie, tá je neprirodzená), to tiež robí človeka starším ako keď je niekto blondiačik. S výškou toho veľa nespravíš. A keď máš tenké kosti, tak priberanie do tuku nebude dobré, lebo sa budeš ťažšie pohybovať. Priberanie do svalov by sa dalo len tvrdým tréningom, ale ektomorfný typ veľa na svaloch nenaberie a steráče radšej nie. Teba ako chlapovi taká 45 minútovka cvičenia každý deň...nemíňať veľa na posilky, radšej s váhou vlastného tela. Budeš mať malé a vyrysované niečo, čo sa trošku podobá na svaly. ALe budeš pre ženy príťažlivý viac ako by si bol, keby si žral steráče, nič nerobil a nabral horu tuku, čo sa ti bude ťažko chodiť a ťažko hýbať. To by kĺby a kosti neuniesli. Len hrubé kostiská a hrubé kĺbiská unesú horu tuku a horu svalov. Ale malé vyrysované svaly u štíhleho chlapca sú ohromne sexi. pre väčšinu žien. :) Tvár? Chodiť do solárka, aby si bol tmavší, to tiež robí človeka staršie vyzerajúcim ::) drž sa:) a o solárku nemusíš nikomu vykladať v robote, a tak, nechťa nevysmievajú :)
Lea1357-čistá pravda!!!
ja by som zasiel za psychologom... zu davnejsie som videl v telke zensku ktora si chcela dat odrezat nohy. nikto jej to nechcel spravit tak to skusila sama a nepodarilo sa jej to :) na druhy pokus sa jej to zu podarilo a zevraj je spokojna... imho mozno ten typek neblbne ale ma nejaky Problem.
Och...ja som pred dvomi mesiacmi bola na laserovej operácii očí za ktorú som dala 1500€ len aby som nemusela nosiť okuliare, a aj tak mi zrak nespravili na 100% a ty čo máš zdravé oči chceš si ich pokaziť...však to je choré ...vaz si že dobre vidis...už nevieš čo od nudy či čo??? Nájdi si nejaky koníček a nerozmyslaj o hlupostiach...a ak veľmi chceš okuliare tak si daj urobiť s obyčajnými sklami...po čase tá to možno omrzí keď ťa budú tlačiť za ušami v zime sa ti zarosia keď prides z vonku ...potom ešte budeš rád že ich nosiť nemusíš :)
Však si len daj vyrobiť také imidžovky s obyčajným sklom a budeš môcť nosiť okuliare.
... ak by sa dalo vymením moje oči za tvoje :-D ... ja musím nosiť okuliare a nechcem, ale ako si pokaziť zrak to ti nepoviem umňa je to genetické :-\
A prečo nechceš len imidžovky? veď dáš si tam normálne sklo a máš to v podstate to isté.
Zrak by som si určite zámerne nekazil.
Kde chce dali rozumček?
tak to je dobra hlupa otazka..ako vies co by zato dali ludia ktory musia nosit a nechcu nosit??