Kĺbové mazivo

Príspevok v téme: Kĺbové mazivo
Viktor

Dobý večer chcem sa spýtať či niekto nepozná nejaké spoľahlivé riešenie na klbové mazivo ? Stal sa mi uraz 3 jita zlomenina členka a aj ten kĺb sa mi poškodil lekár povedal že keď budem pokračovať futbale tak končím ako invalid ale zas povedal že dá sa doplniť alebo nahradiť to mazivo nevedeli by ste mi pomôcť alebo dát niaku radu ako čo kde sa to dá vybaviť koľko peniazi by to stalo a ako to je spoľahlivé. Futbalom nechcem skončiť vypočujem si bár jaku radu mam 19.rokov :)

Jaja15

Klbové mazivo ovplyvníš kĺbovou výživou - želatína, kolagén, glukosamín, chondroitín. Želatínu doplníš aj konzumáciou huspeniny, gumenných cukríkov alebo potravinárskou želatínou.....Pri doplnkoch nemáš istotu, že obsahujú dané množstvo jednotlivých látok ktoré sú uvedené na obale, keďže sa nekontrolujú...Na tvojom mieste zvolím najskôr Condrosulf 800, jediný je registrovaný ako liek čiže množstvo účinnej látky je aj kontrolované....Je na predpis, ale vo väčšine lekární ti ho predajú keďže sa aj tak hradí plná suma....Každú klbovú výživu treba brať aspom 3 mesiace aby to malo účinok, môžeš ich striedať...