Ahojte. Potrebujem radu ohladom počitaču, pretože som na nom závisla a neviem čo mam robit, bez počítača neviem prísť na ine zaujmy aj čitanie knih sledujem cez pc. Čo robíte vy vo volnom čase, aby vas to netiahlo k počitacu? :D
Volny čas
tak myslim ze citanie je velmi dobra zabava ale urcite nie cez pc pretoze to je skodlive na oci skus si pozriet niejaku stranku a objednat si knizku ja si objednavam cez tuto:http: //www.albatrosmedia.cz ak ovonias sa okamzite do kniziek zamilujes :)
nemozeme zit tvoj zivot za teba.. porozmyslaj co ta zaujma a co chce s dosiahnut a podla toho sa rozhodni
plavanie bajk fitko ....urob si z toho pravidelnost...
ja tiež pracujem 8 hodin s PC a svoj volný cas trávim na bajku, hlavne ked je sozóna. Na bajku sa dajú objaviť také miesta o ktorých sa mi ani nesnívalo, že existujú v mojom okolí :) Akurát toto aktuálne obdobie je dosť na figu, lebo je skoro tma :)
ja napríklad pracujem s počítačom v práci a keď prídem domov už nechcem počítač ani vidieť a myslím aj na svoje zdravie takže, mám aj druhý dôvod prečo ho nechcem vidieť. Som rád že mám voľno po práci, jem, som niekde vonku, trávim čas s rodinou, čítam knihy, pozerám niečo dobré v telke, počúvam hudbu, cvičím, spím...
počítač je zlodej času, človek chce pri ňom stráviť len hodku ale nakoniec zistí že pri ňom zabil. štyri hodiny.
a mobily s internetom to isté, preto sa snažím aj internet v mobile čo najmenej používať.
Čítaj si knihy
Ja si myslím, že by si mala rozlišovať medzi závislosťou na niečom, čo má zmysel a na niečom, čo zmysel nemá, resp. čo je zlé. Ak hráš na počítači hry od rána do večera, tak je to zlé. To ostatné je niečo medzi tým. Ide aj o to, či ti to doma tolerujú, že si závislá.