Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Volny čas

Simonka2354

tak myslim ze citanie je velmi dobra zabava ale urcite nie cez pc pretoze to je skodlive na oci skus si pozriet niejaku stranku a objednat si knizku ja si objednavam cez tuto:http: //www.albatrosmedia.cz ak ovonias sa okamzite do kniziek zamilujes :)

Solution

ja tiež pracujem 8 hodin s PC a svoj volný cas trávim na bajku, hlavne ked je sozóna. Na bajku sa dajú objaviť také miesta o ktorých sa mi ani nesnívalo, že existujú v mojom okolí :) Akurát toto aktuálne obdobie je dosť na figu, lebo je skoro tma :)

Maaarrreeekkk

ja napríklad pracujem s počítačom v práci a keď prídem domov už nechcem počítač ani vidieť a myslím aj na svoje zdravie takže, mám aj druhý dôvod prečo ho nechcem vidieť. Som rád že mám voľno po práci, jem, som niekde vonku, trávim čas s rodinou, čítam knihy, pozerám niečo dobré v telke, počúvam hudbu, cvičím, spím...
počítač je zlodej času, človek chce pri ňom stráviť len hodku ale nakoniec zistí že pri ňom zabil. štyri hodiny.
a mobily s internetom to isté, preto sa snažím aj internet v mobile čo najmenej používať.

Iiiii

Ja si myslím, že by si mala rozlišovať medzi závislosťou na niečom, čo má zmysel a na niečom, čo zmysel nemá, resp. čo je zlé. Ak hráš na počítači hry od rána do večera, tak je to zlé. To ostatné je niečo medzi tým. Ide aj o to, či ti to doma tolerujú, že si závislá.