Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Obočie čiarkivanou metódou nedrží

Príspevok v téme: Obočie čiarkivanou metódou nedrží
Millie123

Ahojte baby, tie ktoré máte tetované obočie čiarkovanou metódou, stalo sa vám niektorej, že po 2 týzmdňoch sa obočie už takmer celé zošúpalo a pod tým nebolo vidno žiadnu farbu? Ja som vyšla zo salónu 100% spokojná a nadšená jednak s farbou aj s tvarom obočia ale žiaľ ako sa začalo šúpať nevidím žiadnu farbu na položke. Poraďte sa o vaše skúsenosti prosím :)

ANGEL-DEMON

by ma zaujimalo kolko si za to vycalovala...????
kamoska si davala tetovať za 120€ po mesiaci mala este "dorábku" zadarmo.... kedze to povypadava a kde tu moze byt vynechane tak treba dorobiť... a ma to super...
ja plánujem buduci rok, asi vo februari-marci...
nemala som na to penaize teraz, vela vydavkov,...atd...
od zakladnej mi nerastie si denne dokreslovať, nebavi ma to...
a kedze som tam bola s nou ako opora, videla som to... idem k nej aj ja...
Ono najprv si treba overiť take kozmetičky zvlašť ked ti ide robiť taky zasah do zovnajska....

Millie123

Moja kozmetička ma korekciu spoplatnenú, takze nechcem zase vyhodiť kopec peňazí za to, že to nechytí ani druhýkrát. Zatiaľ je také strakaté, nakoľko sa nezošúpalo celé a tým pádom niektoré časti zostávajú stále tmavé. Starostlivosť som dodržiavala, v salóne mi bolo povedané že to môže byt imunitou a preto sa pýtam či sú baby čo mali rovnaký priebeh hojenia.

Millie123

Moja kozmetička ma korekciu spoplatnenú, takze nechcem zase vyhodiť kopec peňazí za to, že to nechytí ani druhýkrát. Zatiaľ je také strakaté, nakoľko sa nezošúpalo celé a tým pádom niektoré časti zostávajú stále tmavé. Starostlivosť som dodržiavala, v salóne mi bolo povedané že to môže byt imunitou a preto sa pýtam či sú baby čo mali rovnaký priebeh hojenia.

rencika

a to ti tam nezostalo celkom nic? lebo ten vrchny tmavy pigment zide po 5 dnoch dolu komplet sam, ale pod nim zostane hlbsie v kozi tetovanie, ktore je uz jemne. sem tam nieco odpadne chrastickou, preto je dolezite si to 5 dni nechytat, ziadna voda ani nic nato, len specialny krem od taterky a stale premastovat, snad si to dodrzala. mas ist isto na dorabku po prvom tetovani, porad sa tam. moja taterka robi do 3 tetovani po sebe zdarma, cize este dve dorabky po prvom tetovani, ak zide ,co nema.