Prosím poraďte, môj otec má bratranca ktorý je najmladší z ich generácie má 20, ja mám 17. Som doňho zaľúbená už od mojích 14stich. Vždy sme si boli blízky ale potom to zašlo trochu priďaleko, začali sme sa aj potajme stretávať, chodiť po výletoch iba sami dvaja. Ja ho milujem a on mňa tiež. Vieme to, ale naša rodina je veľká prekážka, nezniesli by to a myslím že by ich porazilo keby sa to dozvedeli. Plánovali sme že spolu utečieme niekam preč keď budem dospelá. Uvedomujem si že to čo robíme je choré, zvrátené a možno aj nechutné. Už som sa veľa krát snažila naňho zabudnúť vyhýbať sa oslavám kde bol on ale nič, aj keď s nim dlho niesom stále naňho myslím. Najhoršie na tom je ža sa o tom nemám s kým porozprávať. prosím nepíšte mi že som uchýlačka a nadávky, potrebujem normálnu radu ako sa z tohto dostať lebo sa zbláznim.
Milujem mojho uja
myslím že keď sa to tvoj otec dozvie tak bratranec to bude mať spočítané a tipujem že aj zvyšok rodiny sa postaví proti Vám, ale v každom prípade Vám fandím, keď je to obojstranné ako hovoríš tak by som to určite nezahadzoval, za lásku sa oplatí zabojovať!
PS: počul som že v jednom kraji to je bežne hladanie si partnera v širšej rodine resp. dohadzovanie z dovodu dedenia majetkov a to mi príde už choré takto uvažovať.
Tak áno, rovnaké témy/problémy sa tu opakujú ako na bežiacom páse!!! Ktovie prečo??? : D
Tak najskôr, nie je to Tvoj ujo. Môžete uzavrieť aj legálne manželstvo!
Podobná téma tu bola možno rok dozadu, že kočka sa vyspala na nejakej rodinnej oslave so svojím ujom.. ostala tehotná.. tak to máš jeden príklad, čo sa môže stať. Ja neviem, to nepoznáte iných ľudí, s ktorými chcete byť byť? Prečo rodina? Divné...
A to chcete mat samé postihnutè deckà?
Za chvilku budu surodenci do seba :O
Keď si doňho zamilovaná a aj on do teba, tak neviem ako sa z toho chceš dostať...to sa nedá, že odmilovať sa. Áno, rodina by to asi nezniesla, ja to trochu no nepoviem nechutné, poviem zvláštne, ale keď ste šťastní, tak to je hlavné nie? No a svadbu budete mať sami, len prosím kňazovi nehovorte, že ste rodina, lebo vás vykopne z kostola, len tak poletíte.:D ale prepáč, nechcem si robiť srandu, ale neviem, ako sa z toho chcete dostať. A chodíte spolu? Tak sa spýtam. Alebo(Bože to je otázka!) spala si so svojím ujom? No ale hej. No možno raz vážne utečiete, lebo si neviem predstaviť že to rodina akceptuje...
No je to pre mňa dosť zvláštne, ale držím vám prsty, veď presa nevyberáme si, do koho sa zamilujeme nie?
PS:vy máte rovnaké priezvisko?