Opatrovatelka,opatrovatel,zdravotna sestra,zdravotna asistentka
Nástup IHNEĎ. Sme personalna agentura Atena a ponúkame prácu pre opatrovateľky,opatrovatelov, zdravotne asistentky , zdravotné sestry do Rakúska, Nemecka, Anglicka , Holandska, operatorov vyroby do Slovenska,Českej republiky. Plat do 2800 eur. Podmienkou je zakladna znalosť nemeckého/anglického jazyka a ukončený opatrovateľský kurz/zdravotná škola, popripade skusenosti . Zaroveň Vam preplatime 150 eur z opatrovatelskeho alebo jazykoveho kurzu. Do Anglicka nie je potrebný opatrovateľský kurz-opatrovateľky/opatrovatelia sú zaškolení. V Anglicku mame aj opatrovanie deti a pracu pre mlade pary . Mame aj DOMOVY DOCHODCOV pre zdravotne sestry a opatrovatelky Pre bližšie info volajte: Gavurikova Janka +421917173171, janka.gavurikova@atena.sk
Hladame opatrovatelky,opatrovatelov
Najlepšie sú referencie na ich stránke od fiktívnych užívateľov
A ešte niečo bez nostrifikácie štùdia či už OP alebo Zdr.sestry je nulová šanca na robotu v AT alebo v DE
„Priemerný plat zdravotnej sestry v Rakúsku je od 1 900 do 2 000 eur. Ošetrovateľky zarábajú okolo 1 800 eur a opatrovateľky na plný úväzok od 1 500 do 1 600 eur,“
...opatrovateľkám platia 70 eur za 24 hodín starostlivosti
Plat opatrovateľky v Nemecku sa pohybuje od 1 200 – 1 500 EUR/ mesiac
OP v Anglicku priemerný minimálny zárobok £1400-£1500 mesačne
Ja to nie som! : ) Neviem, kto to je, a ani ma to nezaujíma. Treba čítať pozorne a s porozumením! A propos, v Anglicku, pokiaľ viem, platia ešte libry. Tie treba prepočítať na eurá...
2800 by nedostal ani boh keby tam ide pracovat. Ktory somar napise DO ... tak sak to mozem dostat 5 eur mesacne nie? Ved aj to je "do"
Tak nech napise realnya nie do. A vobec, kto je ona, agentura ci kto.
Neodrbáva!!! Píše "DO" 2. 800, t.z., že to môže byť ľubovoľná výška, kt. neprekročí túto hranicu!!!
Plat 2800eur? Hovno! To tu len davate aby sa prihlasilina plat date o polovicu mensi. Neodrbavajte a napiste normalny plat. V Nemecku este mozno ok ale v Anglicku opayrovatelka nezarobi 2000. Max 1000..