aké je to v Brne?

Príspevok v téme: aké je to v Brne?
anonym2016

Ahojte,

viem, že táto téma nemá nič so zdravím, ale už mi to trochu začína liezť na rozum a bojím sa, že z toho ochoriem :D
chcela by som sa opýtať, či niekto máte skúsenosti so štúdiom v Brne..prípadne ako ho hodnotíte. Momentálne sa totižto rozhodujem pre štúdium na Masarykovej univerzite fakultu Financií a účtovníctva, ale neviem sa spojiť s nikým, kto by mi poradil, či je to tam výhodnejšie a kvalitnejšie ako na Slovensku.. chcela by som vedieť ako tam berú Slovákov (či už profesori alebo miestny ľudia)..Tiež sa bojím prípadného zamestnania na SR, keď doštudujem..je to možné?

za odpovede vám ďakujem.. :)

0vecka

vzdy mi to pride ftipne ked sa hovori o "kvalite" studia... imho je +- jedno ci budes studovat v brne alebo v kosiciach aj tak vecsinu z toho nikdy potrebovat nebudes. Ked zu by som siel do nejakej inak hovoriacej krajiny, aspon sa naucis jazyk.

Kycera

Ku škole Ti neviem napísať nič, ale potvrdzujem, že Brno je veľmi pekné a priateľské mesto, máš tam skvelé Divadlo na provázku,...
Ako berú Slovákov? Nemaj žiaden strach, majú k nim bližšie ako k Čechom! : )

pasavec

ja sa pridavam do fanklubu, brno je super mesto pre studentov a Slovakov tu maju radi, hlavne Slovenky :D
o skole bohuzial neviem nic moc, ale univerzity maju vyrazne ustretovy vztah k studentom vseobecne.