Uz dlhsie som mala pocit, ze sa do prace tesim. Vzdy tam idem s nadsenim, a nemozem sa dockat pondelka. Casom som prisla na to, ze ma pritahuje moja kolegyna. A ze sa vlastne netesim do prace, ale na nu. Zalubila som sa do nej a pri pohlade na nu mnou prechadzaju zimomriavky. Stale na nu myslim a cim dalej tym viac je to intenzivnejsie. Mam asi problem, a neviem ako z tejto situacie von..
Asi mam "problem"
Vzhľadom na skutočnosť, kedy sa prevládajúca časť spoločnosti v súčasnosti stavia k časti menejpočetnej (odlišná: príslušnosť k rase, sexuálna orientácia, viera v náboženstvo) - dovolím si použiť "ostré" slová - opovrhujúco, nadradene či povyšenecky, Vás čaká neľahká púť životom. S uplatnením Vaších túžieb to bude minimálne rovnako obtiažné.
Ak vo Vás môj strohý názor nepodnietil produkciu endorfínov, nasledujúca fráza klasika by Vám túto mohla započať: "nádej umiera posledná."
co s tym mam robit? Obcas na mna dolahne smutok ked sa prichytim ako na nu myslim. Uz sa mi stalo ze som takmer rozliala kavu ked som ju robila sefovi a objavila sa zrazu v kuchynke nahodne aj ona. Nemozem sa na nic sustredit ak je v mojej blizkosti :-D
prepac, si lezbicka? neviem si predstavit ze by som bol v tvojej situacii ako chlap a zalubeny do kolegu :D
chapem ta... mna tak velmi pritahuje kamoska...
ta kralovna, do ktorej som sa zahladila ja, je zasa starsia..som na tom horsie, nemozem na nu ani len zmurknut lebo som zena. :-D
ja to mam tiez tak, ale nie je to kolegyna ale kolega....este k tomu mladsi :/
Tiez uplne bez sance na nieco...tak zaroven tu pracu aj nenavidim
ked si si ista ze nic z toho nikdy nebude a toho cloveka musis denne vidiet je lepsie to tan zabalit, bude to len horsie a horsie
No niektora ma kolegu a ina kolegynu... pre koho sa do prace tesit... :-)
Lepšie je mať ju ako kamarátku/kolegyňu, ako by si ju mala stratiť úplne :) Aspoň máš dôvod sa tešiť do roboty :)
si asi jedina co sa do prace tesi :-D
no uz len nenapadne zistit ci aj kolegyna je do teba o com ake pochybujem to by si mala velke stastie :-D