Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Asi mam "problem"

Príspevok v téme: Asi mam "problem"
Stelinka

Uz dlhsie som mala pocit, ze sa do prace tesim. Vzdy tam idem s nadsenim, a nemozem sa dockat pondelka. Casom som prisla na to, ze ma pritahuje moja kolegyna. A ze sa vlastne netesim do prace, ale na nu. Zalubila som sa do nej a pri pohlade na nu mnou prechadzaju zimomriavky. Stale na nu myslim a cim dalej tym viac je to intenzivnejsie. Mam asi problem, a neviem ako z tejto situacie von..

oslikos

stelka ani len netusis kolko latentnych gejov a lezieb ziju v manzelstvach najma na svk. Ja jednu poznam co ma tri deti a je vydata. Balila ma uz neraz a tie jej slizke dotyky a pohlady.

Stelinka

Mesje
-ja viem. Nevravim ze je fajn babrat sa do vztahu. Viem ze je to rovnake aj keby som bola muz. Nechcem jej v ziadnom pripade rozvratit rodinu. Chcem aby bola stastna a stale tak strelena a "sialena" ako je.
Ja iba o nej snivam..

Messje

Celkovo som prekvapena ze keby to napisala zena ze miluje chlapa co ma rodinu...tak je...a rozvracacka rodiny.
V com je toto ine?Ja to vidim rovnako.Pokusat sa o nieco u niekoho kto ma partnera a vztah...mmm

Messje

Pred par mesiacmi som spoznala jedno/u dievca/zenu.
Kedze som v cudzine bola som rada ze konecne mam s kym pokvakat
Pri druhom stretnuti ma zacala zvadzat.Nikdy som nemala nic proti gayom alebo lesbam ale...Niečo vo mne sa zlomilo a ona sa mi zhnusila.Nemozem za to.Nic mi neurobila ale viac som ju nechcela vidiet.
Mam vela kamaratov gayov a som s nimi rada v spolocnosti a preto nerozumiem dodnes preco sa mi tak sprotivila.Nikomu som to nepovedala.Moj partner nerozumie preco ju viac nechcem vidiet.Bol rad ze som konecne von.
Preto moja rada je...ak ma rodinu...nechaj to plavat.Moze sa stat ze s tebou viac neprehovori ako ja.Ale aj nemusi.

Stelinka

A nie ja nemam deti. A nemam ani partnera :-) Mala som partnerky. Nie partnerov.
Co je este na tom cele hrozne je aj to ze nevyzeram muzsky a teda nik by ma neodhadol na L zenu. Mam dlhe vlasy, stihlu postavu. Obliekam sa zensky a rada sa licim. Som typicka zena. Ktora je na zeny. A ktora sa zabuchla do kolegyne. Do zeny ktora je bohyna...
Mam smolu

Stelinka

Nie je nic mozne. Problem cislo 1 - je vydata. Problem cislo 2 ma 2 male deti. Na zeny teda nie je. Co je problem cislo 3.
Mam s nou zacat aj napriek tomu flirtovat? Ak sa to prevali budem vyzerat pred vsetkymi divne.

Erika27

haha, a sa stavim ze si vydata a mas deti, problemy s muzom a zrazu si zistila ze ta to tiahne k zenam resp. ku tvojej kolegynke :-D
mojko, tak zostan pri tom okukavani a snivani lebo pochybujem ze by si natrafila na rovnako orientovanu kolegynu.
mne sa to stalo tiez este na skole ked k nam prestupila spoluziacka z inej triedy ze sa mi od zaciatku velmi pacila, bola taka etericka bytost, krasna tvar, oci, usmev...myslela som na nu po veceroch pri zaspavani, tesila som sa neskutocne do skoly kedy ju opat uvidim, chcela som s nou sediet v jednej lavici, ale ked som zistila ze ona neprejavuje rovnake emcie voci mne, je taka chladna, viac ju to tiahlo k inym, tak potom ma to preslo :-(
Dospievala som a asi mi blbli hormony alebo co.
www.youtube.com

Davidd

Stela,
od kedy trvajú tie tvoje city ku kolegyni? Je slobodná či vydatá, prípadne má priateľa? O koľko je staršia od teba? Prejavuješ jej nejako svoju náklonnosť? Vieš ak má napríklad muž o ženu záujem a záleži mu na nej, dáva jej to patrične najavo, pohľadmi, dotykmi, vyhľadávaním jej prítomnosti, rozhovorom, usmevom a tak... skús to aj ty. Dotýkaj sa jej, usmievaj sa naňu, rozprávaj sa s ňou o nej samej, o jej záľubách, voľnom čase, a pod., dívaj sa jej do očí, pozvi ju niekam. Ak sa nebude tváriť divne a podozrivo a bude ti to opätovať, nebude sa odťahovač a vyhýbať sa tvojej spoločnosti, tak máš veľkú šancu že sa do teba zaľúbi tiež. Ale pozor možno ťa bude brať len ako veľmi dobrú kamošku na trávenie voľného času čo nemá nič spoločné s lezbickou láskou.

Ja2

prave naopak. nemas problem! si blizko nej a mas sancu sa dostat ku nej blizsie. stat sa jej kamaratkou, priatelkou....mozno to pojde este lahsie ako si myslis, pretoze v dnesnej dobe sa skor dostane zena do vztahu so zenou, ako s muzom... nepises preco je to ,,problem,,
je zadana? uz ta odmietla? si si ista, ze by to neslo, alebo si to len myslis??
nechapem. ak niekoho chces a sam seba presvecis o tom, ze to nejde bez toho aby si to vobec skusila...