Ahojte, mam 16 rokov a uz od mojich 13tich chodim ku koznej. Niektori to urcite poznate ako ja, presla som velmi vela kremov. Pouzivam aktualne acnatac a belakne. Ale o to nejde plet mam uz viac ako rok normalnu, 3-4 male vyrazky maximalne. Len s tymto vsetkym suvisi sucha plet, citliva zacervenana atd. Pravidelne pouzivam krem, niekedy sa ju snazim ozivit prirodne napr. uhorkami atd. len stale nic nefunguje a je videt na tej pleti ze je sucha a nie je taka dehydratovanana a ziva ako by mala byt. Chcem sa opytat ci nahodou niekto nevie ako by som sa mohla toho zbavit aj ked si nemyslim, ze to pojde uplne, kedze kremy pouzivam stale a aj budem, ale nejakym prirodnym sposobom ako napr. uhorka a taketo veci, alebo nejakymi kremami, ktore maju samozrejme slusnu cenu. Dakujem za vsetky rady :)
cervena, citliva plet
Skuste sa poradit u specializovanej kozmeticky ktora vystudovala u lekarky,presne tymto sa zaobera,mne zilky zatiahla pekne,ma aj pripravky ktore naozaj zaberaju skuste si zavolat 0911987564 je v Ruzinove na Exnarovej ulici, kozmetika inge